کد: 1287-356787      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۹ دوشنبه ۲۳ تير   تعداد بازدید : 1244

انعقاد تفاهم نامه دانشکده فناوری های نوین پزشکی با مرکز توسعه سلامت آفریقا

تفاهم‌نامه دانشکده فناوری های نوین پزشکی با مرکز توسعه سلامت آفریقا (در جمهوری غنا) با موضوع همکاری در زمینه نانوفناوری پزشکی امضا شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین الملل، دکتر علیرضا احمدیان، رئیس دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی و  مسعود ملکی نماینده مرکز توسعه سلامت آفریقا در جمهوری غنا (دهکده سلامت DEHKA) تفاهم نامه‌ ای را با حضور دکتر جعفر آی معاون آموزشی دانشکده، دکتر حسین قنبری مدیر گروه نانوفناوری پزشکی و دکتر سید نصرالله طباطبایی معاون بین الملل دانشکده، امضا کردند.
این تفاهم‌ نامه در راستای همکاری در زمینه نانوفناوری، از تبادلات دانشگاهی تا محصولات سلامت گروه نانوفناوری پزشکی دانشکده است.
تفاهم نامه گروه آموزشی نانوفناوری پزشکی و دهکده سلامت در زمینه ارتقای تبادل دانشمندان و محققان، تدوین برنامه‌های تبادل دانشجویی، ارتقای پروژه‌های تحقیقاتی مشترک، ایجاد برنامه‌های مدرک مشترک (کارشناسی ارشد، دکترا) در رابطه با نانو پزشکی با دانشگاه غنا، سازماندهی فرصت‌های اعطای مشترک، کنفرانس‌های دانشگاهی، سمینارها، سمپوزیوم‌ها، کنگره‌ها، کارگاه‌ها، تورهای مطالعاتی و مدارس تابستانی، ارتقای تبادل داده‌های تحقیق علمی و مطالب آموزشی، ارتقاء همکاری‌های گسترده در زمینه توریسم سلامت، پذیرش بیماران، کنترل بیماریهای مسری/اپیدمی و انتقال تجربه متقابل است.
اولین گام در اجرای این تفاهم نامه تدارک ورک شاپ و فن بازار نانو در دانشگاه غنا است.

خبرنگار: ساناز عزی ایرانی