کد: 1287-331921      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۰ آبان   تعداد بازدید : 5608

مصاحبه با داوطلب تحصیل در پردیس بین الملل/سطح علمی و کیفیت آموزشی پردیس دانشگاه اعتمادساز است

داوطلب تحصیل در پردیس بین الملل دانشگاه، سطح علمی مناسب و اطمینان از کیفیت آموزشی را علت اصلی انتخاب این مرکز برای تحصیل دانست.
به گزارش روابط عمومی معاونت بین الملل دانشگاه، پیرو آغاز فرآیند ثبت نام اولیه و مصاحبه با داوطلبین پردیس بین الملل دانشگاه، متن مصاحبه با ارژنگ باقی یکی از داوطلبین رشته دندانپزشکی را در ادامه آمده است.
با سلام ضمن معرفی خودتان بفرمایید با راهنمایی چه کسی یا کسانی پردیس بین الملل را به عنوان یکی از گزینه های ادامه تحصیل انتخاب کرده اید؟
ارژنگ باقی هستم، از استان کردستان جهت شرکت در فرایند ثبت نام اولیه و مصاحبه به تهران آمدم و با توجه به موفقیت هایی که در طول دوران تحصیلی گذشته به دست آورده و اطلاعاتی که گردآوری کرده ام، پردیس بین الملل را فضای مناسبی برای ادامه تحصیل می دانم.
چه موفقیت هایی را در سالهای گذشته به دست آورده اید که فکر می کنید در دستیابی شما به موفقیت های بیشتر در پردیس بین الملل دانشگاه موثر است؟
اخذ عنوان مخترع سال در کنار رتبه 4 المپیاد کشوری ریاضی از جمله موفقیت های من است ضمن اینکه با تسلط بالا به زبان انگلیسی فکر می کنم در حوزه ارتباطات بین الملل پردیس دانشگاه می توانم موفق باشم.
چه دلایلی انگیزه شما را برای تحصیل در این مرکز بالا برده است؟
سطح علمی مناسب و اطمینان از کیفیت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران دلیل اصلی انتخاب این مرکز برای تحصیل است.
چرا از میان رشته های پردیس بین الملل دانشگاه، متقاضی تحصیل در رشته دندانپزشکی هستید؟
از کودکی به رشته دندانپزشکی علاقمند بوده ام و احساس می کنم با تحصیل در این رشته ضمن خدمت به مردم جامعه ام، آینده شغلی مناسبی در انتظار من است.
آیا بنابر شرایطی که از کیش عنوان شد، آمادگی گذراندن دوران علوم پایه خود در این جزیره را دارید؟
بنابر شناختی که از خود دارم و اهدافی که برای آینده ام متصورم، به نظرم این آمادگی و توان در من وجود دارد.
و حرف آخر .... ؟
فرآیند ثبت نام و مصاحبه از داوطلبین نظم خوبی داشت که زمینه ساز حفظ مناسب زمان و پیشرفت مراحل پیش ثبت نام شد.

خبرنگار: مهناز وحیدی
درج خبر در سایت: معصومه عبدالهی