کد: 1287-332338      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱ دي   تعداد بازدید : 4480

آیین قدردانی از دکتر قاسمی در دوران تصدی مدیریت روابط بین الملل، اعتباربخشی و رتبه بندی معاونت بین الملل برگزار شد

آیین تقدیر و تشکر از فعالیت ها و تلاش های دکتر صادق قاسمی در دوران تصدی مدیریت روابط بین الملل، اعتباربخشی و رتبه بندی معاونت بین الملل دانشگاه، یکشنبه اول دیماه در سالن شورای پردیس بین الملل برگزار شد...

به گزارش روابط عمومی معاونت بین الملل دانشگاه این مراسم در قالب جلسه هیئت رئیسه پردیس بین الملل با حضور دکتر عرب خردمند، معاون بین الملل دانشگاه، دکتر هادیان، معاون پژوهشی پردیس بین الملل، دکتر حسن زاده، معاون آموزشی پردیس بین الملل، دکتر شکوری گرکانی، معاون دانشجويي و فرهنگي پردیس بین الملل، دکتر امامی، رئیس دانشکده پزشکی پردیس بین الملل،  دکتر پورهاشمی، رئیس دانشکده دندانپزشکی پردیس بین الملل، دکتر سادات ابراهیمی، رئیس دانشکده داروسازی پردیس بین الملل، دکتر قاسمی، مدیر سابق روابط بین الملل، اعتباربخشی و رتبه بندی معاونت بین الملل، مهندس همتی، مشاور اجرایی معاونت بین الملل، دکتر حسینی سده، مدیر توسعه منابع و پشتیانی معاونت بین الملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین المللی معاونت بین الملل و دکتر یزدانی، معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده دندانپزشکی پردیس بین الملل برپا شد.

دکتر عرب خردمند، معاون بین الملل دانشگاه در این مراسم با اشاره به حضور پررنگ و مفید دکتر قاسمی در شکل گیری معاونت بین الملل دانشگاه اظهار داشت: ایده ها و پیگیری دقیق دکتر قاسمی در مدت فعالیت در  این معاونت حرکت بین المللی سازی دانشگاه را تسریع بخشید.

وی اقدامات دکتر قاسمی در حوزه های رتبه بندی، اعتباربخشی و تفاهم نامه های بین المللی را نیز قابل تقدیر قلمداد کرد و گفت: در این حوزه همراهی و همکاری کارشناسان روابط بین الملل، اعتباربخشی و رتبه بندی نتایج فعالیت ها را دوچندان کرد.

معاون بین الملل دانشگاه تصریح کرد: با توجه به ادامه فعالیت دکتر قاسمی به عنوان معاون بین الملل دانشگاه ایران امیدواریم دو دانشگاه با همکاری سایر دانشگاه های برتر در راستای بین المللی سازی آموزش عالی کشور گام های مثبتی بردارند.

دکتر عرب خردمند از این مهم به عنوان هدفی ملی یاد کرد و اظهار داشت: تلاش می کنیم که نقش آموزش عالی کشور را در افق چشم انداز 20 ساله تحقق بخشیم و در این راستا همکاری دانشگاه های برتر ارزش افزوده بیشتری را به همراه خواهد داشت.

رئیس پردیس بین الملل دانشگاه افزود: پروژه EducationIRAN نیز به عنوان طرحی ملی همکاری تمامی دانشگاه های برتر کشور را می طلبد تا بتوان در قالب یک پرتال بین المللی اقدامی موثر در جهت جذب دانشجویان خارجی انجام داد.

وی در ادامه از فعالیت ها و تلاش های امیر رضا فرد کارشناس بین الملل معاونت بین الملل در حوزه روادید و تشریفات تقدیر به عمل آورد و اظهار امیدواری کرد با وجود بازگشت به دانشگاه ایران همچنان با معاونت بین الملل دانشگاه تعامل و همکاری داشته باشد.

دکتر قاسمی، مدیر سابق روابط بین الملل، اعتباربخشی و رتبه بندی معاونت بین الملل نیز ضمن تشکر و تقدیر از معاون بین الملل دانشگاه، مدیران ستادی، روسای دانشکده ها و تمامی پرسنل معاونت بین الملل، گفت: تجربیات به دست آمده در سال های اخیر به ویژه در حوزه روابط بین الملل، اعتباربخشی و رتبه بندی  را ارزنده و قابل توجه است که امیدوارم قابل انتقال باشد.

در پایان این مراسم با حضور کارشناسان روابط بین الملل، اعتباربخشی و رتبه بندی معاونت بین الملل از زحمات دکتر صادق قاسمی و امیر رضا فرد با تقدیم لوح و هدیه ای نفیس تقدیر شد.

خبرنگار: مهناز وحیدی
درج خبر در سایت: سميرا ملكيان