کد: 1287-332375      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۲ يکشنبه ۸ دي   تعداد بازدید : 2353

تعیین زمان جلسه با معاونت های بین الملل دانشکده ها در شورای مدیران معاونت بین الملل دانشگاه

شورای مدیران معاونت بین الملل دانشگاه شنبه 7 دی ماه با بررسی موضوع تشکیل جلسه با معاونت های بین الملل دانشکده ها در سالن شورای این معاونت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین الملل دانشگاه، در این جلسه دکتر عرب خردمند، معاون بین الملل دانشگاه، دکتر هادیان، معاون پژوهشی پردیس بین الملل، دکتر شکوری گرکانی، معاون دانشجویی و فرهنگی پردیس بین الملل، دکتر حسینی سده، مدیر توسعه و پشتیبانی معاونت بین الملل، مهندس همتی، مشاور اجرایی معاونت بین الملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین المللی معاونت بین الملل و سرکار خانم رویا انصاری پور، سرپرست مدیریت بورسها و مأموریت های آموزشی معاونت بین الملل حضور داشتند.

در ابتدای این نشست ضمن بررسی پاسخ های دریافت شده در خصوص تشکیل جلسه با معاونت های بین الملل دانشکده ها، مقرر شد به منظور معرفی عملکرد حوزه های معاونت بین الملل دانشگاه و بحث و تبادل نظر در زمینه پیش نویس شرح وظایف جلسه ای در تاریخ 25 دی ماه با حضور معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه و معاونت های بین الملل دانشکده ها برگزار شود.

این جلسه در گام اول آشنایی افراد جدید در پست های معاونت بین الملل دانشکده ها و همچنین مدیریت ها و رابطین بین الملل مراکز تحقیقاتی با عملکرد حوزه های معاونت بین الملل را سرلوحه اهداف خود قرار داده است.

همچنین ارائه نقطه نظرات در خصوص پیش نویس تدوین شده شرح وظایف معاونت، مدیریت ها و مراکز تحقیقاتی و در پایان نهایی شدن مفاد آن نیز در دستور کار این جلسه قرار دارد.

در ادامه نشست شورای مدیران دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین المللی معاونت بین الملل اسلاید مربوط به Prospectus دانشجویان خارجی برای سال 2014 را ارائه کرد.

خبرنگار: مهناز وحیدی
درج خبر در سایت: سميرا ملكيان