کد: 1287-333369      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۲ شنبه ۲۸ دي   تعداد بازدید : 2630

پنجاه و نهمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی برگزار شد

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران: پنجاه و نهمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی سه شنبه 24 دی ماه به میزبانی معاونت بین الملل دانشگاه در سالن اجتماعات ستاد مركزي دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین الملل دانشگاه، این جلسه با حضور دکتر حسن زاده، معاون آموزشی پردیس بین الملل، دکتر هادیان، معاون پژوهشی پردیس بین الملل، دکتر قاضی خوانساری، مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر شعبانی، مدير توسعه امور بين المللی معاونت بين الملل، دکتر بیات، رئیس دانشکده دندانپزشکی، دکتر خامی، معاون بین الملل دانشکده دندانپزشکی، خانم دکتر نیکزاد، معاون آموزشی دانشکده دندانپزشکی، دکتر محمدی، معاون آموزش تخصصی و تحصیلات تکمیلی دانشکده دندانپزشکی، دکتر اکبری جور، معاون بین الملل و معاون تحصیلات آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده داروسازی، دکتر یزدانی، معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده دندانپزشکی پردیس بین الملل، دکتر بهروزی بخش، نماینده گروه مواد دندانی دانشکده دندانپزشکی، دکتر علومی، عضو هیئت علمی گروه اندودانتیکس دانشکده دندانپزشکی،دکتر یعقوبی، نماینده گروه پریودانتیکس دانشکده دندانپزشکی، پرستو یزدانی کارشناس بین الملل معاونت بین الملل برپا شد.

درخواست متقاضیان از کشورهای پاکستان، سودان، اتیوپی، سوریه، سوئد، لبنان، عراق، هند، نپال و یمن در نشست پنجاه و نهم کمیته پذیرش بررسی شد.

در این نشست موضوع پذیرش 8 متقاضی دانشکده داروسازی و 9 متقاضی دانشکده دندانپزشکی  مطرح شد.

داوطلبین پنجاه و نهمین نشست کمیته جذب متقاضی پذیرش در مقاطع عمومی و تخصصی دندانپزشکی و داروسازی بودند.

بنابر تصمیم کمیته پذیرش درخواست 14 متقاضی با موافقت نهایی و سه داوطلب نیز به صورت مشروط پذیرفته شد.

خبرنگار: مهناز وحيدي
درج خبر در سایت: سميرا ملكيان