کد: 1287-333673      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۲ شنبه ۱۲ بهمن   تعداد بازدید : 3259

شصتمین جلسه کمیته جذب دانشجویان خارجی با طرح درخواست 12 متقاضی برگزار شد

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران: شصتمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی با بررسی درخواست 12 متقاضی سه شنبه 8 بهمن ماه به میزبانی معاونت بین الملل دانشگاه در سالن اجتماعات ستاد مركزي دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین الملل دانشگاه، دکتر عرب خردمند، معاون بین الملل دانشگاه، دکتر سراجی، عضو هیئت علمی دانشگاه، دکتر حسن زاده، معاون آموزشی پردیس بین الملل، دکتر هادیان، معاون پژوهشی پردیس بین الملل، دکتر قاضی خوانساری، مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر شعبانی، مدير توسعه امور بين المللی معاونت بين الملل، دکتر امامی، رئیس دانشکده پزشکی پردیس بین الملل، دکتر رضایی، معاون آموزشی دانشکده فناوریهای نوین پزشکی، دکتر نبوی زاده، معاون آموزشی تحصیلات تکمیلی دانشکده پزشکی، دکتر محمدی، مدیر روابط بین الملل دانشکده پزشکی، دکتر نوروزی، نماینده گروه بیوشیمی دانشکده پزشکی و پرستو یزدانی و سمیه نظری کارشناسان بین الملل معاونت بین الملل در این جلسه حضور داشتند.

درخواست متقاضیان از کشورهای عراق، زیمباوه، سودان، پاکستان، غنا، نیجریه، هند و اتیوپی در نشست شصتم کمیته پذیرش بررسی شد.

در این نشست درخواست هشت متقاضی دانشکده فناوریهای نوین پزشکی و دانشکده پزشکی و چهار داوطلب دانشکده پرستاری و مامایی مطرح شد.

کمیته جذب دانشجویان خارجی در نهایت با پذیرش 12 متقاضی مطرح شده در این نشست موافقت بعمل آوردند.

گفتنی است در شصتمین نشست کمیته پذیرش درخواست متقاضیان جهت طرح برای کارشناسی ارشد بیوشیمی، دکترای حرفه ای بیولوژی مولکولی و بیولوژی سرطان، دکترای پرستاری و دکترای سلامت باروری مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.

خبرنگار: مهناز وحیدی
درج در سايت: معصومه عبدالهي