کد: 1287-333686      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۳ بهمن   تعداد بازدید : 2185

پذیرش درخواست 6 متقاضی دوره های تخصص و فلوشیپ در شصت و یکمین نشست کمیته جذب داوطلبان خارجی

درخواست 6 متقاضی دوره های تخصص و فلوشیپ شنبه 12 بهمن ماه در شصت و یکمین جلسه کمیته پذیرش داوطلبان خارجی به میزبانی سالن شورای دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین الملل دانشگاه، این نشست با حضور دکتر نیری، رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه، دکتر پاک نژاد، معاون آموزش تخصصی و فوق تخصصی دانشکده پزشکی، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین المللی معاونت بین الملل، دکتر ملکان راد، معاون آموزشی گروه کودکان دانشکده پزشکی، دکتر بزرگی، مسئول امور دستیاری مرکز قلب تهران، دکتر محمدی، مدیر روابط بین الملل دانشکده پزشکی، دکتر مرتضوی، نماینده گروه ارتوپدی دانشکده پزشکی، دکتر شریفیان، نماینده گروه رادیولوژی دانشکده پزشکی، پرستو یزدانی و سمیه نظری کارشناسان بین الملل معاونت بین الملل برگزار شد.

در این نشست درخواست هر شش متقاضی که از کشورهای یمن، هند، پاکستان، مصر و افغانستان آمادگی خود را برای گذراندن دوره های تخصص و فلوشیپ اعلام کرده بودند، مورد موافقت قرار گرفت.

متقاضیان شصت و یکمین نشست کمیته جذب داوطلبان خارجی، پذیرش در دوره های تخصص و فلوشیپ قلب و عروق، ارتوپدی، رادیولوژی و اطفال را ارائه کرده بودند.

گفتنی است جلسات کمیته های جذب تخصصی در قالب کمیته های پذیرش داوطلبان خارجی از خرداد ماه سال جاری در حال برگزاری است.

خبرنگار: مهناز وحيدي
درج خبر در سایت: سميرا ملكيان