کد: 1287-333893      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۱ بهمن   تعداد بازدید : 4403

معاونت های بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه تهران تمایل نامه همکاریهای بین الملل امضاء می کنند

معاونت بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران و معاونت بین الملل دانشگاه تهران تمایل نامه همکاری مشترک منعقد می کنند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین الملل دانشگاه، 19 بهمن ماه نشست مشترکی در دانشگاه تهران با حضور دکتر علی عرب خردمند، معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر موسوی، معاون بین الملل دانشگاه تهران، دکتر نکوفر، مدیر روابط بین الملل، اعتباربخشی و رتبه بندی معاونت بین الملل، دکتر شعبانی، مدير توسعه امور بين المللی معاونت بين الملل دکتر اسدی، مدیرکل برنامه‌ریزی و همکاری‌های بین‌المللی و آقايان عاصمي و  اسكندري از معاونت بين الملل دانشگاه تهران برگزار شد.

در این نشست که بر گسترش تعاملات حوزه بین الملل دو دانشگاه تأکید شد، متن تمایل نامه همکاری های بین المللی مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد پس از اظهارنظر نهایی به امضاء رسد.

همچنین چاپ دفترچه ای مشترک جهت معرفی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه تهران در عرصه بین الملل نیز با نظر موافق روبرو شد.

ایجاد پرتال مشترك جذب دانشجويان خارجي نیز که پیش از این مورد توافق قرار گرفته بود برای بررسی بیشتر به جلسه مشترک نمایندگان دو طرف موکول شد.

معاونت بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران در ادامه این نشست از دانشگاه تهران جهت حضور در نشست مشترک با سفرای کشورهای مختلف جهان مقارن با 14 اسفندماه، روز بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران، دعوت بعمل آورد.

گفتنی است تمایل نامه مشترک همکاری های بین الملل میان دو دانشگاه تا پایان سال جاری به امضاء خواهد رسید.

خبرنگار: مهناز وحيدي
درج خبر در سایت: سميرا ملكيان