کد: 1287-339984      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۱ مرداد   تعداد بازدید : 4003

شورای مدیران معاونت بین‌الملل با ارائه گزارش عملکرد پرتال EducationIRAN برگزار شد

شورای مدیران معاونت بین‌الملل دانشگاه با ارائه گزارش عملکرد پرتال EducationIRAN و بحث و بررسی پیرامون شاخص‌های ارزیابی کیفیت محتوایی وب‌سایت‌های انگلیسی دانشکده‌ها شنبه 18 مردادماه در سالن شورای این معاونت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل دانشگاه، دکتر عرب خردمند، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر حسن‌زاده، معاون آموزشی پردیس بین‌الملل، دکتر رحیمی، معاون دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل، دکتر نکوفر، مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل، دکتر حسینی سده، مدیر توسعه و پشتیبانی معاونت بین‌الملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌المللی معاونت بین‌الملل، مهندس همتی، مشاور اجرایی معاونت بین‌الملل، مهندس عبدالهی، سرپرست مدیریت شبکه و ارتباطات بین‌الملل معاونت بین‌الملل، انصاری پور، سرپرست مدیریت بورسها و مأموریت‌های آموزشی معاونت بین‌الملل و صابری پور، کارشناس بین الملل معاونت بین الملل در این نشست حضور داشتند.

گزارش عملکرد پرتال EducationIRAN توسط دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌المللی معاونت بین‌الملل در ابتدای این نشست مطرح شد و بحث و بررسی‌هایی در این زمینه صورت گرفت.

همچنین گزارش تهیه فرم انگلیسی نظرسنجی طرح ارتقاء وب‌سایت‌های انگلیسی برای دانشجویان خارجی نیز ارائه و نقطه نظرات در خصوص سوالات مطروحه در فرم نیز بیان شد.

در ادامه تعدادی از شاخص‌های ارزیابی کیفیت محتوایی وب‌سایت‌های انگلیسی دانشکده‌ها که هفته گذشته ارزیابی شده بود، بار دیگر مطرح و مقرر شد این شاخص‌ها در سه حوزه ستادی، دانشکده‌ها و معاونت‌ها طبقه‌بندی شوند.

مدیر توسعه امور بین‌المللی معاونت بین‌الملل نیز از تدوین چندین شاخص جهت ارزیابی کیفیت محتوایی وب‌سایت‌های انگلیسی دانشکده‌ها توسط این مدیریت خبر داد و قرار شد به همراه 42 شاخص از پیش تعیین‌شده مورد ارزیابی قرار گیرند.

در پایان این نشست نیز گزارش‌های بازدید کارشناسان معاونت بین‌الملل از پایگاه استنادی جهان اسلام در شیراز و بازدید مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل از دانشگاه کوفه توسط دکتر نکوفر ارائه شد.

خبرنگار: مهناز وحیدی
درج در سایت: سمیرا ملکیان