کد: 1287-352425      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۵ چهارشنبه ۴ اسفند   تعداد بازدید : 2228

در کمیته فرعی تطبیق برنامه‌های آموزشی دانشجویان خارجی دانشکده پیراپزشکی مطرح شد/پیشنهاد ایجاد رشته مقاطع دکترای تخصصی مراقبت‌های ویژه و مدیریت درد

کمیته فرعی تطبیق و متناسب‌سازی برنامه‌های آموزشی دانشجویان خارجی دانشکده پیراپزشکی با پیشنهاد ایجاد رشته مقاطع دکترای تخصصی مراقبت‌های ویژه و مدیریت درد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، این نشست دوشنبه 2 اسفند با حضور دکتر حسن‌زاده، معاون آموزشی پردیس بین‌الملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل، دکتر شریفی یزدی، معاون بین‌الملل دانشکده پیراپزشکی، دکتر نجفی و دکتر حسین خان از گروه بیهوشی دانشکده پیراپزشکی برپا شد.
معاون آموزشی پردیس بین‌الملل در ابتدا با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی تهران در رشته‌های مدون نسبت به جذب دانشجویان خارجی اقدام می‌کند، اظهار داشت: این در حالی است که طی سال‌های اخیر با شکل‌گیری کمیته تطبیق و متناسب‌سازی برنامه‌های آموزشی نخست در دانشگاه و سپس وزارت بهداشت، پذیرش دانشجویان در رشته‌های غیر مدون نیز مورد توجه قرار گرفته است.

دکتر حسن‌زاده اعضای کمیته تطبیق و متناسب‌سازی برنامه‌های آموزشی دانشجویان خارجی را متشکل از معاون آموزشی وزارت بهداشت، دبیران شورای آموزش پزشکی تخصصی، دندانپزشکی، داروسازی، علوم پایه، دبیر شورای برنامه‌ریزی، دبیر شورای گسترش و معاونان آموزشی و بین‌الملل دانشگاه دانست و گفت: این کمیته سال گذشته مجوز جذب دانشجوی خارجی در 11 رشته مقطع  جدید را صادر کرد.
وی تصریح کرد: این رویکرد در کنار ارزآوری برای کشور، منجر به افزایش تعداد دانشجویان خارجی و ایجاد انگیزه برای گروه‌های آموزشی می‌شود.
معاون آموزشی پردیس بین‌الملل افزود: دانشگاه علوم پزشکی تهران با توسعه فعالیت‌های بین‌المللی سازی موفق به جذب بیش از 660 دانشجوی خارجی از 36 کشور شده است.

دکتر حسن‌زاده خاطرنشان کرد: با توجه به تقاضای دانشجویان خارجی دانشکده پیراپزشکی برای ایجاد رشته مقاطع جدید، پیشنهادات گروه‌های آموزشی مختلف مورد بررسی و جهت طرح در کمیته تطبیق و متناسب‌سازی برنامه‌های آموزشی آماده خواهد شد.
مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل نیز با تأکید بر اینکه موضوع اصلی این نشست تطبیق و متناسب‌سازی برنامه‌های آموزشی ویژه دانشجویان خارجی است، افزود: در این مسیر توجه به معیارهای بین‌المللی، متناسب‌سازی طول تحصیل و تعریف رشته و مقاطع مورد نیاز داوطلبان به تناسب برنامه‌های آموزشی دانشگاه‌های بین‌المللی مورد توجه خواهد بود.
دکتر نجفی، مدیر گروه بیهوشی دانشکده پیراپزشکی نیز با اعلام آمادگی این گروه برای همکاری با حوزه بین‌الملل دانشگاه تصریح کرد: در حال حاضر آمادگی برای ایجاد رشته مقاطع دکترای تخصصی مراقبت‌های ویژه و مدیریت درد ویژه دانشجویان خارجی وجود دارد.
در پایان مقرر شد برنامه‌ریزی جهت تدوین کوریکولوم آموزشی دکترای تخصصی مراقبت‌های ویژه و مدیریت درد در دستور کار دانشکده پیراپزشکی قرار گیرد.

خبر و عکس: مهناز وحیدی