کد: 1287-356020      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۸ چهارشنبه ۹ مرداد   تعداد بازدید : 673

نهمین جلسه کمیته اجرایی شورای فرهنگی بین‌الملل دانشگاه با تأکید بر حضور حداکثری دانشجویان خارجی در جشنواره‌ها و مسابقات دانشگاهی برگزار شد

راهبردهای دوم و سوم سند راهبردی کمیته اجرایی در نهمین جلسه کمیته اجرایی شورای فرهنگی بین‌الملل دانشگاه مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، در این نشست که دوشنبه 7 مرداد 98 برپا شد، دکتر نوروزی، مدیر امور هنری و فوق‌برنامه دانشگاه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین غفاری، معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر باقرزاده، مدیر امور فرهنگی دانشگاه، دکتر عباسی، مشاور اجرایی معاونت بین‌الملل، دکتر حسینی سده، مدیر توسعه منابع و پشتیبانی معاونت بین‌الملل و دکتر متوسلی، معاون دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل، حضور داشتند.
در آغاز، دکتر متوسلی، معاون دانشجویی و فرهنگی پردیس بین الملل به طرح موضوع برگزاری اردوی مشهد برای دانشجویان بین الملل فعال در حوزه فرهنگی پرداخت و گفت: طبق برنامه ریزی انجام شده در صدد برپایی این اردو برای 80 دانشجوی دختر و پسر خارجی طی تابستان 98 هستیم.
وی هزینه‌های پیش‌بینی‌شده برای این سفر را تشریح کرد و با تصمیم اعضای کمیته اجرایی شورای فرهنگی بین‌الملل مقرر شد نیمی از هزینه‌ها توسط دانشجویان و مابقی توسط پردیس بین‌الملل تأمین شود.
همچنین قرار شد اطلاع‌رسانی جامعی در خصوص برگزاری این اردو انجام و شرایط برگزاری آن به اطلاع دانشجویان رسانده شود.
در بخش بعدی این جلسه مبحث راه‌اندازی موکب اربعین سال جاری مطرح شد و دکتر باقرزاده، مدیر امور فرهنگی دانشگاه تصمیمات اخذ شده در هیأت رئیسه دانشگاه در این باره را تشریح کرد.
سپس دکتر متوسلی، معاون دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل به طرح راهبرد دوم سند راهبردی کمیته اجرایی شورای فرهنگی بین‌الملل دانشگاه با عنوان ارتقای فرهنگ قرآن و عترت در بین دانشجویان بین‌الملل و تعظیم شعائر اسلامی پرداخت و گفت: برای این راهبرد برنامه ترویج فرهنگ تحقیق و تدبر در قرآن و منابع دینی اسلامی تعریف شده و اقداماتی چون طراحی و اجرای برنامه‌های تشویقی حفظ و آشنایی با مفاهیم، ترجمه، تفسیر و تدبر در قرآن کریم در قالب‌های متنوع نظیر مسابقات، جشنواره‌ها، همایش‌ها و اردوهای فرهنگی تربیتی، دیدار با نخبگان قرآنی، مسابقات کتاب‌خوانی و حمایت و تقویت مادی و معنوی گروه‌های دانشجویی بر مبنای رسوم ملل مختلف در چارچوب اصول دینی و ملی جمهوری اسلامی ایران در جهت تعظیم شعائر و عمق بخشیدن به فعالیت‌های فرهنگی مورد توجه قرار گرفته است.
وی با اشاره به اینکه معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل به منظور محقق شدن اقدامات تعریف‌شده در ذیل این راهبرد، اطلاع‌رسانی گسترده به دانشجویان بین‌الملل برای شرکت در جشنواره قرآن و عترت را در دستور کار قرار داد، اظهار داشت: احمد مزیت، با شرکت در این جشنواره به عنوان نخستین دانشجوی بین‌الملل دانشگاه موفق به کسب رتبه شد و به مرحله سراسری رشته دعاخوانی راه یافت.
دکتر متوسلی ادامه داد: همچنین درصدد پیش‌بینی راهکارهایی برای مشارکت هر چه بیشتر دانشجویان خارجی در جشنواره سیمرغ هستیم که به تازگی بخش بین‌الملل به آن افزوده شده است.
معاون دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل همچنین از احیای هویت تمدن ساز اسلام با ارتقاء روحیه خودباوری و نفی انفعال و خودباختگی فرهنگی نیز به عنوان راهبرد سوم سند راهبردی کمیته اجرایی شورای فرهنگی بین‌الملل یاد کرد و بیان داشت: در خصوص اجرایی شدن این راهبرد نیز لزوم تعریف برنامه‌ها، مسابقات و جشنواره هایی که فرهنگ‌ها و ملیت‌های مختلف را در برگیرد، احساس می‌شود.
وی در ادامه از اعضای حاضر خواست برنامه‌های عملیاتی مدنظر خود را در راستای عملیاتی شدن دو راهبرد مذکور و اقدامات ذیل آنها اعلام کنند.
دکتر عباسی، مشاور اجرایی معاونت بین‌الملل پیشنهاد اختصاص جایگاه جداگانه به دانشجویان بین‌الملل در مسابقات و جشنواره‌های دانشجویی و فرهنگی با توجه به شرایط و توانمندی‌های آنها را مطرح کرد.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین غفاری، معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز به برگزاری دوره‌های تقویتی حفظ، تجوید، تفسیر و تدبر قرآن کریم توسط این نهاد اشاره کرد و اظهار داشت: امکان برگزاری این دوره‌ها برای دانشجویان بین‌الملل با هدف حضور هر چه پررنگ‌تر در جشنواره‌ها و مسابقات قرآنی وجود دارد.
همچنین دکتر نوروزی، مدیر امور هنری و فوق‌برنامه دانشگاه نیز از برگزاری کلاس‌ها آمادگی برای شرکت کنندگان در جشنواره سیمرغ خبر داد و افزود: با توجه به اضافه شدن بخش بین‌الملل به این جشنواره، امکان شرکت دانشجویان خارجی علاقه‌مند در کلاس‌های آمادگی وجود دارد.
در پایان، مقرر شد معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل مقوله شرکت دانشجویان بین‌المللی در دوره‌های آماده‌سازی جشنواره‌های قرآنی و سیمرغ را اطلاع‌رسانی کرده و در نهایت دانشجویان مستعد و علاقه‌مند را به نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و مدیریت امور هنری دانشگاه معرفی کند.
همچنین معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در خصوص طرح موضوع اختصاص جایگاه جداگانه به دانشجویان بین‌الملل در مسابقات قرآنی با رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت و انجام پیگیری‌های لازم قول مساعد همکاری داد.

 

 


خبر و عکس: مهناز وحیدی

 

نظر شما :
captcha
Close