کد: 1287-356297      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۲ آبان   تعداد بازدید : 965

با هدف اجرای برنامه‌های مشترک داروسازی/معاون بین‌الملل دانشگاه با اساتید دانشگاه لیوبلیانا اسلوونی دیدار کرد

دکتر رامین کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه در راستای اجرای برنامه‌های مشترک داروسازی با پروفسور بروت اشتروکل، مدیر گروه بایوتکنیک و پروفسور سامو کرفت، مدیر گروه بایولوژی دارویی دانشکده داروسازی دانشگاه لیوبلیانا اسلوونی دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، در جریان این دیدار که سه‌شنبه 21 آبان 98 در سالن شورای این معاونت انجام شد، دکتر محمدحسین نکوفر، مدیر روابط بین‌الملل معاونت بین‌الملل، دکتر اسماعیل سادات ابراهیمی، رئیس دانشکده داروسازی پردیس بین‌الملل و دکتر حمیدرضا منصف اصفهانی، معاون آموزشی دانشکده داروسازی پردیس بین‌الملل نیز حضور داشتند.
در آغاز، دکتر کردی به صورت اجمالی علوم پزشکی تهران را به عنوان برترین و با سابقه‌ترین دانشگاه علوم پزشکی کشور معرفی کرد و به ارائه توضیحاتی در خصوص 11 دانشکده زیرمجموعه آن پرداخت.
معاون بین‌الملل دانشگاه افزود: دانشکده‌های پزشکی و داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران نه تنها در ایران بلکه در منطقه بهترین هستند و حرف‌های بسیاری برای گفتن دارند.
وی با اشاره به تحصیل حدود یک هزار دانشجوی بین‌الملل از 46 کشور جهان در دانشگاه، اظهار داشت: این مجموعه قطب آموزش پزشکی در منطقه است و به همین دلیل متقاضیان زیادی از کشورهای منطقه برای تحصیل به آن مراجعه می کنند.
دکتر کردی در ادامه به برنامه‌ریزی‌های انجام شده توسط دانشکده داروسازی پردیس بین‌الملل برای اجرای برنامه‌های مشترک با دانشکده داروسازی لیوبلیانا اسلوونی اشاره کرد و بیان داشت: دانشگاه علوم پزشکی تهران تاکنون دو برنامه مشترک در مقطع کارشناسی ارشد با دانشگاهی در عراق را عملیاتی کرده و هم‌اکنون بر روی دوره‌های تخصص و فوق تخصص با دانشگاهای خارج از کشور و برنامه‌های مشترک داروسازی در مقاطع Undergraduate و Postgraduate کار می‌کند.
معاون بین‌الملل دانشگاه تصریح کرد: همچنین برنامه Cotutelle در مقطع دکترای تخصصی با دانشگاه‌هایی از منطقه، اروپا و استرالیا در حال اجرا است.
دکتر کردی اضافه کرد: دانشگاه علوم پزشکی تهران آماده همکاری‌های آموزشی و پژوهشی چون برنامه‌های مشترک در مقطع Undergraduate داروسازی، اجرای پروژه‌های تحقیقاتی و تبادل اساتید و دانشجویان با دانشگاه لیوبلیانا اسلوونی است.
پروفسور اشتروکل، مدیر گروه بایوتکنیک دانشکده داروسازی دانشگاه لیوبلیانا نیز بازدیدهای انجام شده از قسمت‌های مختلف دانشگاه به ویژه دانشکده داروسازی پردیس بین‌الملل را بسیار قابل توجه توصیف کرد و گفت: البته طی مکاتباتی که پیش از سفر انجام شده بود ما انتظار سطح بالایی از پیشرفت و توانمندی در حوزه‌های مختلف را داشتیم ضمن اینکه فعالیت‌های مربوط به تحقیقات علوم مختلف پزشکی بسیار تأثیرگذار بود.
وی با بیان اینکه کشور اسلوونی نیز با وجود کوچک بودن در رشته‌های مختلف از جمله داروسازی شناخته‌شده است، گفت: براساس توانمندی‌های دو طرف پیش از این Letter of Intent میان دانشکده‌های داروسازی دو دانشگاه به امضاء رسیده اما شاید وقت آن باشد که به صورت رسمی وارد همکاری شویم.
سپس دکتر نکوفر، مدیر روابط بین‌الملل معاونت بین‌الملل بر اهمیت گسترش تعاملات شکل گرفته به سایر دانشکده‌های زیرمجموعه دانشگاه لیوبلیانا تأکید کرد و بیان داشت: با تکیه بر اینکه داروسازی نقطه شروع همکاری‌های طرفین است بسیار علاقه‌مندیم این ارتباطات را توسعه دهیم و با این استدلال امکان بازدید شما از سایر واحدهای زیرمجموعه دانشگاه فراهم شده است.
وی با اشاره به اجرای برنامه‌ها مشترک داروسازی میان دو دانشگاه، اظهار داشت: به نظر می‌رسد در خصوص جزییات این برنامه باید نمایندگان دانشکده‌های داروسازی پردیس بین‌الملل و لیوبلیانا طبق قوانین آموزشی و بوروکراسی حاکم بر دو مجموعه به نتیجه نهایی برسند.
مدیر روابط بین‌الملل معاونت بین‌الملل با بیان اینکه به منظور همکاری‌های مشترک لزوم همسان‌سازی برنامه‌های آموزشی دو دانشکده ضروری به نظر می‌رسد، گفت: طی جلسات مشترک با دکتر سادات ابراهیمی، رئیس دانشکده داروسازی پردیس بین‌الملل بر گذراندن بخشی از دوره دانشجویان در دانشگاه لیوبلیانا و مباحث تکمیلی‌تر در دانشگاه علوم پزشکی تهران تأکید شد که در این صورت می‌توان دو مدرک (Double Degree) و یا مدرک مشترک (Joint Degree) به دانشجویان اعطا کرد.
وی توجه حاضران را به زبان تدریس برای دوره‌های مشترک آموزشی جلب کرد و افزود: در دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشجویان بین‌المللی به دلیل ارتباط با بیماران در دوره کلینیکال، از بدو ورود تحت آموزش زبان فارسی قرار می‌گیرند و این در حالی است که تمامی آموزش‌ها در دوره تحصیل آن‌ها به زبان انگلیسی است.
دکتر نکوفر در ادامه به توضیحاتی در خصوص همکاری دانشگاه در قالب برنامه اراسموس اتحادیه اروپا با 9 دانشگاه اروپایی ارائه کرد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان هماهنگ‌کننده اصلی دانشگاه‌های ایرانی حاضر، مشارکتی فعال و تأثیرگذار در این برنامه داشت که البته همچنان تداوم دارد.
مدیر روابط بین‌الملل معاونت بین‌الملل پیشنهاد تعامل با دفتر اراسموس در دانشگاه لیوبلیانا را مطرح کرد و افزود: دو دانشگاه می‌توانند برای پروژه‌های تحت حمایت اراسموس با یکدیگر همکاری کنند.
وی همچنین از پروفسور اشتروکل و پروفسور کرفت خواست به عنوان استاد مدعو بین‌المللی با دانشکده داروسازی پردیس بین‌الملل همکاری کنند که مورد استقبال قرار گرفت.
دکتر نکوفر بر ظرفیت‌های دو دانشگاه برای اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مشترک نیز اشاره کرد و افزود: در این راستا نیز می‌توانیم از نمایندگان دانشگاه لیوبلیانا برای بحث و بررسی پیرامون جزییات همکاری دعوت کنیم.
مدیر روابط بین‌الملل معاونت بین‌الملل صحبت‌های خود را با بیان توضیحاتی در خصوص تأمین بودجه مورد نیاز پژوهش‌های مشترک و روند دریافت این اعتبارات در کشور پایان داد.
در ادامه، پروفسور اشتروکل به بیان نکاتی در مورد مباحث مطرح شده پرداخت و گفت: سالانه 50 دانشجوی بین‌الملل در دانشکده داروسازی دانشگاه لیوبلیانا و مجموعاً 100 دانشجوی خارجی در کل دانشگاه پذیرش می‌شوند.
وی با بیان اینکه همچنین با تعریف دوره‌هایی امکان گذراندن یک تا دو ترم آموزشی برای دانشجویان کشورهای مختلف از جمله ترکیه و آلمان فراهم شده است، تصریح کرد: از سوی دیگر برنامه‌های مشترکی با دانشگاه‌هایی از سراسر جهان به منظور تبادل دانش و دانشجو در حال اجرا است.
مدیر گروه بایوتکنیک دانشکده داروسازی دانشگاه لیوبلیانا اضافه کرد: دوره‌های پزشکی برای دانشجویان بین‌الملل به زبان انگلیسی برگزار می‌شود ضمن اینکه برخی دوره‌ها در دانشگاه به دو زبان در حال برگزاری هستند.
وی اجرای برنامه‌های مشترک داروسازی را منوط به همسان‌سازی و تغییر در برنامه‌های آموزشی در دو دانشگاه دانست و یادآور شد: به منظور گسترش همکاری‌ها می‌توان زمینه‌های مشترک در دانشکده‌های داروسازی، دندانپزشکی و پزشکی دو دانشگاه را جستجو و برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام داد.
پروفسور اشتروکل با استقبال از انجام پروژه‌های تحقیقاتی مشترک، خاطرنشان کرد: با تکیه بر امکانات آزمایشگاهی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران و کمبودهایی که دانشگاه لیوبلیانا در این زمینه دارد، تعریف برنامه‌های تحقیقاتی، فرصت به اشتراک‌گذاری این تجهیزات و در نهایت چاپ مقالات مشترک را فراهم خواهد کرد.

 

 

 

خبر و عکس: مهناز وحیدی

نظر شما :
captcha
Close