به گزارش روابط عمومی معاونت بینالملل، نخستین دوره بینالمللی سازی آموزش عالی در علوم پزشکی با همکاری معاونت بینالملل و کالج بینالملل دانشگاه از چهارشنبه 29 آبان 98 با شرکت بیش از 30 نفر از معاونان، مدیران و رابطان حوزه بینالملل دانشگاه در دانشکده طب ایرانی آغاز شد.
این دوره طی شش ماه و در 2 تا 3 روز پایانی هر ماه با هدف طرح موضوعات مرتبط با حوزه بینالملل، بحث و بررسی پیرامون آنها و ایجاد فرصتی برای تبادل تجربیات مرتبط با بینالمللی سازی آموزش عالی برنامهریزیشده است.
در سومین ماه دوره مذکور که چهارشنبه و پنجشنبه 25 و 26 دی ماه برپا شد، از بین سلسله مباحث حوزه بینالمللی سازی دانشگاه، اصول و مهارتهای مکاتبات در حوزه بینالملل توسط دکتر عنایت اله شعبانی، عضو هیأتعلمی دانشگاه و یادگیری الکترونیکی در بینالمللی سازی توسط دکتر ریتا مجتهدزاده، معاون بینالملل دانشکده مجازی در قالب دو کارگاه جداگانه ارائه شد.
انواع رویکردهای بینالمللی سازی، جایگاه آموزش مجازی در بینالمللی سازی، تعریف، تاریخچه، مزایا و محدودیتهای آموزش مجازی، مفهوم موکس و آشنایی با موکس کشوری آرمان، انواع محتوای الکترونیکی و استفاده از آموزش مجازی در فعالیتهای بینالمللی، در کارگاه یادگیری الکترونیکی در بینالمللی سازی مطرح شد.
همچنین در کارگاه اصول و مهارتهای مکاتبات در حوزه بینالملل نیز با هدف آموزش نامهنگاری در سطح بینالمللی به اجزاء، انواع و نگارش نامه در سطح بینالمللی و انتخاب معادلات مناسب در نامههای رسمی پرداخته شد.
توضیح اینکه طبق برنامهریزیهای انجام شده نخستین دوره بینالمللی سازی آموزش عالی در علوم پزشکی جمعه 9 خرداد 99 پایان مییابد.
موضوعات مختلف از حوزههای آموزش و پژوهش چون قوانین و مقررات روابط بینالملل، اصول تحقیقات بینالمللی، اصول آموزش بینالمللی، بازاریابی بینالمللی، اصول مذاکره و مکاتبات بینالمللی، تشریفات کاربردی بینالمللی و گردشگری سلامت در این دوره به بحث گذاشته خواهد شد.
تهیه خبر و عکس: شقایق الکائی
تنظیم خبر: مهناز وحیدی