کد: 1287-356530      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۸ شنبه ۵ بهمن   تعداد بازدید : 872

سیزدهمین جلسه کمیته اجرایی شورای فرهنگی بین‌الملل دانشگاه برگزار شد

سیزدهمین جلسه کمیته اجرایی شورای فرهنگی بین‌الملل دانشگاه با طرح مجدد پیش‌نویس شناسنامه فرهنگی دانشجویان خارجی و بحث و بررسی در این باره برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، در این نشست که چهارشنبه 2 بهمن 98 برپا شد، دکتر پورغریب، معاون دانشجویی دانشگاه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین غفاری، معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، دکتر شفارودی، مدیر تربیت‌بدنی دانشگاه، دکتر صادقیان، سرپرست مدیریت امور فرهنگی دانشگاه، دکتر حسن‌زاده، عضو هیأت‌علمی دانشگاه، دکتر متوسلی، معاون دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل و حجت‌الاسلام‌والمسلمین نجفی، رابط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در پردیس بین‌الملل حضور داشتند. 
در آغاز، دکتر متوسلی، معاون دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل موضوع پیش‌نویس شناسنامه فرهنگی دانشجویان بین‌الملل دانشگاه را مطرح کرد و گفت: هدف اصلی آگاهی از نیازهای فرهنگی دانشجویان براساس توانمندی‌های فردی آن‌ها است.
وی افزود: بر همین اساس آماده‌سازی شناسنامه فرهنگی به زبان فارسی و انگلیسی در دستور کار قرار گرفت تا پس از توزیع آن میان دانشجویان حوزه‌های فعالیت فرهنگی قبلی آن‌ها و یا زمینه‌هایی که مایل به فعالیت هستند، شناسایی شود.
معاون دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل با اشاره به طرح پیش‌نویس مذکور پیش از این و در یازدهمین جلسه کمیته اجرایی شورای فرهنگی بین‌الملل، اظهار داشت: نظرات خوبی طی دو ماه اخیر توسط اعضای کمیته اجرایی ارائه شده اما به نظر می‌رسد برای نهایی سازی آن بحث و بررسی بیشتری نیاز باشد.
دکتر متوسلی تصریح کرد: در نشست یازدهم، پرهیز از اعمال منویات و تمایلات شخصی در تدوین سیاست‌های فرهنگی و هنری، تأمین زیرساخت‌ها و بستر موردنیاز برای فعالیت دانشجویان در حوزه‌های فرهنگی موردعلاقه، تعریف ساختار برای ساماندهی فعالیت‌های هنری، اولویت‌بندی و تفکیک موضوعات مختلف در شناسنامه فرهنگی دانشجویان بین‌الملل و اخذ نقطه نظرات از دانشجویان پیش از تدوین نهایی مورد تأکید قرار گرفت.
سپس حاضران به ارائه نقطه نظراتی در خصوص هشت محور اصلی این شناسنامه شامل قرآنی، فیلم، بازیگری و تئاتر، ادبی، هنرهای تجسمی، ورزش، موسیقی و کامپیوتر پرداختند.
در این بخش مقرر شد میزان آشنایی دانشجویان با ادیان و کتب آسمانی در محور قرآنی و ورزش‌های خاص کشورهای پذیرنده دانشجویان خارجی چون کریکت و کبدی در محور ورزش گنجانده و در خصوص شاخص‌های مربوط به محورهای فیلم، بازیگری و تئاتر با دکتر مؤمنی، مشاور هنری رئیس دانشگاه مشورت شود.
همچنین قرار شد مقوله مسئولیت‌پذیری اجتماعی به عنوان موضوعی مورد توجه دانشگاه‌های نسل چهارم در یکی از محورهای شناسنامه فرهنگی دانشجویان خارجی دیده شود.
اعضای کمیته اجرایی شورای فرهنگی بین‌الملل دانشگاه در خصوص گنجانده شدن سؤالات بدون گزینه شناسنامه فرهنگی چون آشنایی با زبان‌های مختلف، تمایل به شرکت در کلاس‌های فوق‌برنامه، سابقه انجام کار گروهی و همکاری با نهادهای اجتماعی و انجمن‌های علمی بین‌المللی در محورهای تعریف شده نیز به اتفاق‌نظر رسیدند.
پیش‌بینی راهکارهایی برای آنالیز اطلاعات مربوط به فرم‌های شناسنامه فرهنگی نیز به بحث و بررسی گذاشته شد و پیشنهاد تعریف شناسنامه به عنوان یکی از طرح‌های سامانه سیپاد نیز توسط مدیر تربیت‌بدنی دانشگاه ارائه و مورد استقبال قرار گرفت.
سپس معاون دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل در خصوص برخی از مباحث مطرح شده طی این نشست، گفت: با رویکرد افزایش روحیه نشاط و شادمانی و گسترش فعالیت‌های ورزشی، دو خوابگاه حجت دوست و نرگس ویژه دانشجویان خارجی پسر و دختر، به سالن ورزشی مجهز شده‌اند.
دکتر متوسلی افزود: این در حالی است که طی دو سال اخیر تلاش شده زمینه حضور دانشجویان بین‌الملل در کنار دانشجویان ایرانی در تیم‌های ورزشی دانشگاه فراهم شود و سانسهای اختصاصی به این دانشجویان در مجموعه‌ها و سالن‌های ورزشی اختصاص یابد.
وی ادامه داد: به مناسبت چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و فرارسیدن دهه فجر امسال نیز چون سال‌های گذشته پیش‌بینی مسابقات ورزشی در خوابگاه‌های دانشجویان خارجی شده است.
معاون دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل همچنین با ارائه توضیحاتی در خصوص کمیته‌های دانشجویی فعالیت‌های بین‌الملل، از تلاش برای فعال شدن هرچه بیشتر این کمیته‌ها در خوابگاه‌ها خبر داد.
در پایان این نشست، با اعلام برگزاری دومین جلسه شورای فرهنگی بین‌الملل دانشگاه در اواخر بهمن 98، از حاضران خواسته شد پیشنهادات خود را به منظور طرح در این نشست بیان کنند.

 

 


 

خبر و عکس: مهناز وحیدی

نظر شما :
captcha
Close