دکتر احمد اسماعیلزاده، معاون پژوهشی پردیس بینالملل در گفتگو با روابط عمومی معاونت بینالملل، با اعلام این خبر گفت: به دنبال همهگیری ویروس کرونا، این معاونت دستورالعمل حمایت از طرحهای بینالمللی COVID-19 را تدوین و درصدد اجرای آن است.
وی با اشاره به اینکه موضوع اصلی دستورالعمل مذکور اعطای گرنت به پنج عضو هیأتعلمی است که پروپوزالی مشترک با همکاری اساتید بینالمللی تهیه کنند، اظهار داشت: به منظور اخذ این گرنت، مجری اول طرح تحقیقاتی باید یکی از اساتید دانشگاه علوم پزشکی تهران باشد ضمن اینکه پروپوزال باید یک همکار یا مجری از اعضای هیأتعلمی دانشگاههایی داشته باشد که در مجموع 500 مرکز علمی برتر دنیا طبق رتبهبندی Times قرار دارند.
معاون پژوهشی پردیس بینالملل افزود: اعضای هیأتعلمی خارج از کشور می بایست موافقت خود را به صورت کتبی یا الکترونیک جهت همکاری در طرح برای مجری ارسال کنند.
دکتر اسماعیلزاده با اشاره اینکه متقاضیان اخذ گرنت میتوانند پروپوزالهای کامل خود به زبان انگلیسی را همراه با مدارک موردنیاز به ایمیل ic-research@tums.ac.ir بفرستند، بیان داشت: در گام نخست طرحها توسط کمیته علمی در معاونت پژوهشی پردیس بینالملل داوری خواهد شد.
وی تصریح کرد: با انتخاب پنج طرح برتر، از مجریان درخواست میشود نسبت به ثبت آنها در سیستم پژوهشیار به عنوان طرح تحقیقاتی (با انتخاب پردیس بینالملل- معاونت پژوهشی به عنوان مرکز هدف اول) اقدام کنند تا روند مربوط به اخذ کد اخلاق برای این طرحها انجام گیرد.
معاون پژوهشی پردیس بینالملل خاطرنشان کرد: با اخذ تأییدیه کد اخلاق، قراردادی میان معاونت بینالملل دانشگاه مجریان طرحها منعقد میشود.
دکتر اسماعیلزاده مهلت ارسال پروپوزالها به ایمیل معاونت پژوهشی پردیس بینالملل را 25 اردیبهشت 99 اعلام کرد و گفت: زمان اعلام نتایج پذیرش پنج طرح برتر یک هفته تا 10 روز پس از این تاریخ خواهد بود.
وی در پایان از کمک به جذب گرنتهای بینالمللی توسط اعضای هیأتعلمی دانشگاه نیز خبر داد و افزود: در حال گردآوری پایگاه دادهای از گرنتهای بینالمللی حوزه کرونا با رویکرد اطلاعرسانی به اساتید و اعضای هیأتعلمی دانشگاه هستیم.
خبر: مهناز وحیدی