به گزارش روابط عمومی معاونت بینالملل، در جریان این بازدید که پنجشنبه 8 خرداد 99 از تجهیزات آزمایشگاهی، کلاسهای درسی و امکانات فیزیکی این مجموعه انجام شد، دکتر نوری زاده گزارشی از فعالیتهای منحصر به فرد پردیس بینالملل در خصوص جذب و تحصیل دانشجویان خارجی ارائه کرد و به طرح مهمترین مسائل و چالشهای موجود در این خصوص پرداخت.
سپس دکتر حمید پورمحمدی، معاون امور اقتصادی و هماهنگی سازمان برنامه و بودجه کشور با ابراز خرسندی از تجربه موفق دانشگاه علوم پزشکی تهران در امر پذیرش دانشجویان بینالمللی، شعبه کیش را الگوی کارآمد بینالمللی سازی دانشگاهها در سطح جزیره دانست.
وی همچنین طی نشست پیش از این بازدید با روسای دانشگاههای حاضر در جزیره کیش، تصریح کرد: با توجه به ظرفیتهای بسیار بزرگی که دانشگاههای مهم و طراز اول در کیش ایجاد کردهاند، این جزیره میتواند به عنوان قطب علمی در کشور پیشرو باشد.
دکتر پورمحمدی خاطرنشان کرد: یکی از موضوعات فعلی دانشگاهها، دانشجویان و حمایتهای دولت از این مجموعهها چون تسهیل در امر مبادلات ارزی از طریق تجهیزات و زیرساختها است که برای هرکدام راهکارهایی تعریف شده و در آینده نزدیک به نتیجه خواهد رسید.
دکتر مرتضی شهیدزاده، رئیس هیأت عامل صندوق توسعه ملی نیز در این نشست گفت: براساس سیاستهای مقام معظم رهبری که بر پشتیبانی از تولیدات دانشبنیان تأکید داشتند، صندوق توسعه ملی با حمایت از تولیدات دانشبنیان این دانشگاهها میتواند ایدههای متمایز و نوآورانه آنها را تجاریسازی کند.
عکس: فاطمه یاقوتی