کد: 1287-356937      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۹ سه شنبه ۲۰ آبان   تعداد بازدید : 824

با استقبال سفرا و نمایندگان سفارتخانه‌های کشورهای مختلف در ایران/مراسم اختتامیه پنجمین کنگره بین‌المللی یوسرن برگزار شد

مراسم اختتامیه پنجمین کنگره بین‌المللی یوسرن با اهداء جوایز ششمین جشنواره بین‌المللی نقاشی برای کودکان بیمار و اهداء جایزه جهانی یوسرن برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، در این مراسم که سه‌شنبه 20 آبان 99 به صورت حضوری و مجازی در مرکز نمایشگاهی ایران مال برگزار شد، سفرا و نمایندگانی از سفارتخانه‌های آلمان، ایتالیا، استرالیا، فنلاند، اوکراین، روسیه، اسلوونی، پرتغال، بلژیک، چین، بلغارستان و بنگلادش، دكتر مسلم بهادری، رئیس دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان دانشگاه، دکتر رامین کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر شهریار نفیسی، رئیس دانشکده پزشکی، دکتر محمدحسین نکوفر، مدیر روابط بین‌الملل دانشگاه، دکتر نیما رضایی، معاون بین‌الملل دانشکده پزشکی و مؤسس شبکه جهانی یوسرن و دکتر آرمان زرگران، مشاور روابط عمومی معاون بین‌الملل دانشگاه شرکت داشتند.
این برنامه با استقبال دکتر کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر نفیسی، رئیس دانشکده پزشکی و دکتر رضایی، معاون بین‌الملل دانشکده پزشکی از سفرا و نمایندگان کشورهای مختلف آغاز و سپس مدعوین از آثار ششمین جشنواره نقاشی برای کودکان بیمار بازدید کردند.
پس از آن با گردهمایی شرکت‌کنندگان در کتابخانه جندی‌شاپور مجموعه ایران مال، دکتر رضایی، معاون بین‌الملل دانشکده پزشکی به بیان توضیحاتی در خصوص شبکه جهانی آموزش و پژوهش‌های علمی (یوسرن) پرداخت.
وی گفت: با شکل‌گیری این شبکه از پنج سال پیش در دانشگاه علوم پزشکی تهران، هر ساله 10 نوامبر (روز جهانی علم برای صلح و توسعه) جوایز کنگره جهانی یوسرن به برگزیدگان اهدا می‌شود.
مؤسس شبکه جهانی یوسرن با اشاره به برگزاری چهار دوره از کنگره مذکور در ایران، اوکراین، ایتالیا و مجارستان، اظهار داشت: بسیار خرسندم که در دومین میزبانی ایران و دانشگاه علوم پزشکی تهران از کنگره بین‌المللی یوسرن، با وجود محدودیت‌های ناشی از همه‌گیری کرونا، در تجربه‌ای نوین توانستیم از 17 تا 20 آبان سال 99 به شکل هیبرید (حضوری محدود برای سخنرانان و مجازی برای شرکت‌کنندگان) و با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی، شاهد برگزاری این رویداد علمی باشیم.
دکتر رضایی محور پنجمین کنگره یوسرن را علم برای جامعه (Science to Society) عنوان کرد و بیان داشت: بیش از یک هزار و 300 نفر برای شرکت (حضوری و مجازی) در این برنامه ثبت‌نام کردند ضمن اینکه حضور 150 سخنران (عمدتا مجازی) از  35 کشور جهان، مشارکت علمی قابل‌توجهی را رقم زد.
معاون بین‌الملل دانشکده پزشکی با اشاره به اینکه برنامه‌های پنجمین کنگره بین‌المللی یوسرن به صورت موازی در 12 سالن اجرایی شد، اظهار داشت: این برنامه‌ها متشکل از کارگاه‌ها و مناظره‌های علمی، نشست‌های صمیمی با دانشمندان و متخصصان و برنامه‌های ویژه نوآوری بود که از ساعت 9 صبح تا 9 شب به صورت مجازی برگزار شد.
وی اضافه کرد: همچنین از روز نخست کنگره میزبان وبینارهای علمی با امتیاز بازآموزی از ساعت 30/ 4 عصر تا 9 شب بودیم که تا 24 آبان نیز ادامه دارد.
مؤسس شبکه جهانی یوسرن به ارسال یک هزار اثر هنری از 33 کشور جهان برای شرکت در ششمین جشنواره بین‌المللی نقاشی برای کودکان اشاره کرد و اظهار داشت: تم اصلی این جشنواره مقوله سلامت تعیین شده بود که در همین راستا آثار نقاشی کودکان و نوجوانان شرکت‌کننده تحت تأثیر شیوع کرونا در جهان قرار گرفت.
وی با بیان اینکه در دومین میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران از این کنگره بین‌المللی، شاهد ارسال 14 هزار پروژه از 50 کشور جهان به منظور دریافت جایزه یوسرن بودیم، افزود: بورد مشاوران علمي شبكه متشکل از 470 دانشمند یک درصد برتر جهان و 18 برنده جایزه‌های نوبل و ابل، داوری پروژه‌های ارسالی را برعهده داشته و در نهایت پنج نفر را برگزیدند.
دکتر رضایی همچنین با تقدیر از تیم اجرایی پنجمین کنگره بین‌المللی یوسرن، خاطرنشان کرد: با توجه به همه‌گیری کرونا در جهان با سختی‌ها و محدودیت‌های بسیاری در این مسیر مواجه بودیم اما موفق شدیم با اجرای کنگره به‌صورت هیبرید که ماحصل یک مطالعه و پژوهش علمی بود، ضمن تأثیرگذاری بیشتر بر روی مخاطبان، از تهدید ایجاد شده به عنوان یک فرصت استفاده کنیم.
این برنامه با اهداء جوایز ششمین جشنواره بین‌المللی نقاشی برای کودکان بیمار ادامه یافت و  13 کودک و نوجوان برگزیده در چهار گروه سنی 3 تا 6 سال، 7 تا 10 سال، 11 تا 14 سال و 15 تا 18 سال از کشورهای ایران، هند، بلغارستان، پرو، اوکراین و بنگلادش معرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند.
در بخش دوم اهدا جوایز نیز که به منتخبان بخش‌های مختلف کنگره شامل ارائه‌دهندگان جوان (Junior Talk)، فستیوال هنری و مناظره علمی (Scientific Debate) اختصاص داشت، مجموعاً 12 نفر برگزیده شدند.
سپس Dongrui Wu از چین، Gregory Ashton از استرالیا، Daniel Sauter از آلمان، Mohammad Ali Shahbazi از فنلاند، Lianne Schamaal از استرالیا در پنج بخش علوم ریاضیات و کامپیوتر، علوم فیزیکی و شیمی، علوم زیستی، علوم پزشکی و علوم اجتماعی موفق به دریافت جایزه یوسرن شدند.
جوایز برگزیدگان خارجی بخش‌های مختلف کنگره بین‌المللی یوسرن که امکان حضور در این رویداد بین‌المللی را نداشتند به سفرا و نمایندگان سفارتخانه‌های آنها در ایران اعطاء شد.
همچنین در پایان این مراسم از میان کشورهای ترکیه، هند، هلند و اسلوونی به عنوان نامزدهای میزبانی ششمین کنگره بین‌المللی یوسرن، دانشگاه سلجوق ترکیه به عنوان میزبان سال 2021 معرفی شد.



 

 

خبر و عکس: مهناز وحیدی

نظر شما :
captcha
Close