کد: 1287-356970      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۷ آذر   تعداد بازدید : 1513

ارتقای 47 پله‌ای جایگاه دانشگاه علوم پزشکی تهران در نظام رتبه‌بندی یورپ 2021

دانشگاه علوم پزشکی تهران بر پایه آخرین گزارش نظام رتبه‌بندی یورپ (سال 2021-2020)، در جایگاه 366 جهانی و رتبه 2 ملی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، نتایج این رتبه‌بندی حاکی از ارتقای 47 پله‌ای رتبه دانشگاه نسبت به گزارش قبلی این نظام رتبه‌بندی (سال 2020) و صدرنشینی دانشگاه علوم پزشکی تهران در میان دیگر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور است.
شمار مقالات، استنادات و کل انتشارات، بهره‌وری علمی، تأثیر پژوهشی و همکاری جهانی، شش معیار کلیدی نظام یورپ برای ارزیابی مؤسسه‌های آموزش عالی است.
نتایج رتبه‌بندی سال 2021 یورپ به عنوان یکی از نظام‌های بین‌المللی که دانشگاه‌های جهان را رتبه‌بندی و جایگاه آن‌ها را نسبت به یکدیگر ارزیابی می‌کند نشان از حضور 56 دانشگاه ایرانی در جمع 3 هزار دانشگاه برتر جهان دارد.
بر این اساس، دانشگاه تهران با رتبه 254 جهانی در جایگاه نخست ملی و پس از آن دانشگاه علوم پزشکی تهران با رتبه 366 و دانشگاه صنعتی امیرکبیر با رتبه 486 به ترتیب در جایگاه دوم و سوم ملی قرار دارند.