به گزارش روابط عمومی معاونت بین الملل، در ابتدا جلسه دکتر ادهمی، معاون بین الملل دانشکده، گزارشی را در خصوص فعالیت های آموزشی مرتبط با امور بین الملل دانشکده ارائه داد.
سپس دکتر معماری، مدیر توسعه امور بین الملل معاونت بین الملل درباره روند پذیرش متقاضیان عمومی، Ph.D، اسکولارشیپ، مارکتینگ و جلسات کمیته های تحقیق و توسعه به ارائه گزارش پرداخت.
در این جلسه جمعی از استادان نقطه نظرات خود پیرامون مباحث مختلف مربوط به مسائل علمی، آموزشی و پژوهشی را بیان کردند.
دکتر اسماعیل حریریان، مدیر گروه زیست مواد دارویی، تعامل آموزشی را قویتر از تعامل پژوهشی دانست و استاد محور بودن را بعنوان یک راهکار اساسی و مناسب در حوزه آموزش معرفی کرد.
دکتر علیرضا وطن آرا معاونت آموزش تخصصی و تحصیلات تکمیلی، موفقیت در رقابت پذیرش دانشجو بین کشورهای منطقه از جمله ترکیه و اردن را یک مزیت تلقی کرد و گفت اگر بتوانیم با دانشگاه های دیگر تفاهم داشته باشیم توفیق بیشتری خواهیم داشت.
دکتر مجتهد زاده، عضو هیئت علمی و نماینده بین الملل دانشکده، از نگاه رو به جلوی همکاران ابراز خوشحالی کرد و گفت حضور داروسازان در بیمارستان ها، برای بسیاری از کشورها جذاب بوده است.
دکتر مهناز خانوی، مدیر گروه فارماکوگنوزی گفت: گاهی نیاز است از نگاه یک دانشجوی جوان به دانشگاه نظر کنیم و برای جذب دانشجویان خارجی می بایست به افزایش سطح امکانات رفاهی توجه شود.
همچنین اساتیدی چون دکتر اردکانی، دکتر اطیابی، دکتر محبی و دکتر درکوش، دکتر شفیعی اردستانی، دکتر داوری و دکتر ادهمی نیز به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.
در ادامه، دکتر محمد شریف زاده، رئیس دانشکده، به جمع بندی نظرات اعضای هیات علمی پرداخت.
در پایان دکتر کردی، معاون بین الملل دانشگاه در مورد مسائل و پیشنهادات مطرح شده در خصوص استاد محور شدن سیستم آموزشی، بحث مالی و مباحث مربوط به پژوهش و فعال شدن کمیته های دانشجویی توضیحاتی داد و از نظرات همکاران برای برنامه ریزی های آینده استقبال کرد.
خبر: مهدی احمدی