کد: 1287-357077      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۹ شنبه ۱۸ بهمن   تعداد بازدید : 807

بزرگداشت دهه مبارک فجر در شعبه کیش پردیس بین الملل دانشگاه

شعبه کیش پردیس بین‌الملل دانشگاه به مناسبت فرارسیدن دهه پرفروغ فجر، اردوی تفریحی ورزشی ویژه دانشجویان بین‌الملل برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، این برنامه  روز سه‌شنبه 14 بهمن 99 به همت واحد دانشجویی و فرهنگی این شعبه برگزار شد.
در آغاز، زهرا حسین زاده، مسئول واحد فرهنگی شعبه کیش ضمن ارائه توضیحاتی پیرامون دهه مبارک فجر و  اهمیت آن در حافظه تاریخی ملت‌های آزاده جهان، از طرف مسئولان حوزه بین‌الملل دانشگاه این ایام را به همه دانشجویان تبریک گفت.
وی همچنین هدف از اجرای این برنامه را ایجاد روحیه نشاط و شادمانی میان دانشجویان به خصوص پس از دوره آزمون پایان ترم در شرایط سخت محدودیت‌های ناشی از پاندمی کرونا عنوان کرد.
سپس دانشجویان در شش رشته ورزشی متشکل از بازی‌های سنتی هر ملیت چون طناب‌کشی به صورت گروهی شرکت کردند و در پایان نفرات برتر معرفی شدند.
در پایان، دانشجویان ضمن حضور در منطقه تفریحی کشتی یونانی، به گرفتن عکس یادگاری و صرف شام پرداختند.

خبر: زهرا حسین زاده