کد: 1287-357104      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۹ چهارشنبه ۶ اسفند   تعداد بازدید : 803

نودمین نشست شورای بورس با ارائه گزارش پنج ساله سفرهای اعزام به خارج از کشور دانشگاه برگزار شد

نودمین نشست شورای بورس دانشگاه با گزارشی از سفرهای اعزام به خارج از کشور دانشگاه طی پنج سال گذشته برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، در این نشست که چهارشنبه 6 اسفند 99 برگزار شد، دکتر عباسعلی کریمی، رئیس دانشگاه، دکتر رامین کردی، دکتر محمدعلی صحرائیان و دکتر محمدحسین پورغریب، معاونان بین‌الملل، تحقیقات و فناوری و دانشجویی فرهنگی دانشگاه، روسای دانشکده‌های پزشکی، دندانپزشکی، بهداشت، داروسازی، پرستاری و مامایی، پیراپزشکی، فناوری های نوین پزشکی، علوم تغذیه و رژیم‌شناسی، دکتر فیض آبادی، مسئول امور بورس‌ها و مأموریت‌های آموزشی معاونت بین‌الملل و انصاری پور، کارشناس مسئول روابط دانشگاهی و امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل حضور داشتند.
در آغاز، ضمن تشریح مسیر فرآیندهای مطروحه در شورای بورس دانشگاه، دو درخواست دوره مطالعاتی خارج از کشور و تمدید آن، یک درخواست مأموریت آموزشی خارج از کشور و چهار درخواست مأموریت آموزشی داخل کشور مطرح شد که با همگی آن‌ها موافقت به عمل آمد.
سپس دکتر کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه با اشاره به اینکه از ابتدای سال 93 تا پایان سال 98، شورای بورس با درخواست 81 عضو هیأت‌علمی برای شرکت در دوره فرصت مطالعاتی موافقت کرده است، اظهار داشت: در مجموع حدود 50 نفر و به طور متوسط سالانه 9 نفر برای گذراندن این دوره اعزام شده‌اند.
وی تصریح کرد: خوشبختانه جز موارد اندکی، درصد قابل‌توجهی از اساتید اعزامی، به کشور بازگشته‌اند.
معاون بین‌الملل دانشگاه از موافقت شورای بورس با مأموریت‌های آموزشی داخل کشور 25 نفر طی سال جاری خبر داد و گفت: اغلب درخواست‌ها برای مأموریت آموزشی داخلی از دانشکده‌های پزشکی، دندانپزشکی و معاونت درمان دانشگاه بوده است.
دکتر کردی با بیان اینکه در پنج سال اخیر به طور متوسط سالانه 136 دانشجو و عضو هیأت‌علمی دانشگاه در کنگره‌های خارج از کشور شرکت کرده‌اند، افزود: بیشترین تعداد طی این مدت مربوط به سال 96 با 178 اعزامی بوده است.
وی در ادامه افزود: از تیرماه سال 94 در راستای نیل به اهداف بلندمدت چشم‌انداز علمی کشور و بهره‌گیری از ذخایر علمی متخصصان و نخبگان ایرانی غیرمقیم، دانشگاه علوم پزشکی تهران نخستین موافقت‌نامه تخصیص و اعطای وجوه حمایتی بابت انجام طرح‌های فناورانه را با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به امضاء رساند.
معاون بین‌الملل دانشگاه اضافه کرد: طی این موافقت‌نامه مقرر شد در دوره‌های تحقیقاتی اعم از پسادکترا، فرصت مطالعاتی، استاد مدعو و معین، پروژه‌های فناوری کوتاه‌مدت و بلندمدت، برگزاری سخنرانی‌ها و کارگاه‌های تخصصی از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های این افراد استفاده شود.
دکتر کردی به جذب حدود 30 دانشمند و متخصص ایرانی غیرمقیم از ابتدا تا کنون اشاره کرد و بیان داشت: از این تعداد 10 نفر در دوره‌های پسادکترا جذب شده‌اند و چهار نفر به عنوان استاد مدعو به دانشگاه راه یافته‌اند.
معاون بین‌الملل دانشگاه افزود: همچنین 12 نفر به ارائه سخنرانی و برگزاری کارگاه‌های تخصصی اقدام کرده و دو نفر نیز در قالب دوره فرصت مطالعاتی و سخنرانی مجازی از این امکان استفاده کرده‌اند.
در بخش پایانی این نشست، موضوع افزایش تسهیلات دوره‌های اعزام به خارج از کشور مطرح و مقرر شد معاونت بین‌الملل دانشگاه بررسی‌های لازم در این باره را انجام دهد و در صورت تأیید، ضمن ابلاغ دستورالعمل آن به واحدهای زیرمجموعه دانشگاه، اطلاعات لازم در سایت این معاونت قرار گیرد.

 

 

 

خبر و عکس: مهناز وحیدی

 

نظر شما :
captcha
Close