به گزارش روابط عمومی معاونت بینالملل، در آغاز این نشست که دوشنبه 23 فروردین 1400 در سالن شورای این معاونت برگزار شد، دکتر الهه متوسلی، معاون دانشجویی و فرهنگی پردیس بینالملل، گزارشی از تازهترین فعالیتهای این معاونت ارائه کرد.
سپس ارسلان میرزا و قرهالعین رضوی، دانشجویان فعال بینالمللی خوابگاههای دمشق و نیلو، فریمپونگ ابدناگو چکنوریس، رئیس کمیته فرهنگی کانون ابنسینا و سید محمدرضا عابس، نصیب موسی، فاطیما مصطفوی و آرون فوما، اعضای کمیته فرهنگی کانون ابنسینا به طرح برخی از نیازهای فرهنگی دانشجویان خارجی دانشگاه پرداختند.
این دانشجویان بر اهمیت آشنایی دانشجویان بینالمللی با انقلاب اسلامی، بهرهمندی از ظرفیت علمای دینی در کلاسهای متون الهی، حمایت دانشگاه از فعالیتهای مذهبی و معنوی دانشجویان بینالمللی، برقراری مجدد اردوهای فرهنگی و تفریحی برای دانشجویان، رسیدگی بیشتر به امکانات و تجهیزات خوابگاهی و پیشبینی راهکارهایی برای درآمدزایی دانشجویان در دوران تحصیل تأکید کردند.
آنها همچنین ایجاد فضای صمیمانه میان مسئولان دانشگاه و دانشجویان، اختصاص فضای خوابگاهی به دانشجویان متأهل، حضور پررنگتر دانشجویان بینالمللی در برنامهها و رویدادهای فرهنگی دانشگاه، ایجاد بسترهای لازم برای آشنایی دانشجویان خارجی با فرهنگ ایران در بدو ورود به کشور، آموزش تخصصیتر زبان فارسی به دانشجویان بینالمللی علاقهمند، اختصاص روزی به زبان فارسی در خوابگاههای دانشجویان و برگزاری برنامههای فرهنگی مشترک میان دانشجویان ایرانی و بینالمللی با هدف تعامل هر چه بیشتر میان آنها را ضروری دانستند.
در ادامه، اعضای کمیته اجرایی با بررسی مطالب مطرح شده از سوی دانشجویان، نقطه نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کردند.
دکتر متوسلی، معاون دانشجویی و فرهنگی پردیس بینالملل از انجام پیگیریهای لازم برای ارتقاء امکانات و تجهیزات خوابگاههای دانشجویان بینالملل همسو با خوابگاه دانشجویان ایرانی با همکاری معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه خبر داد.
وی همچنین به نبود امکان اختصاص فضایی جدید به دانشجویان بینالمللی متأهل در بازه زمانی فعلی نیز اشاره کرد.
سپس حجتالاسلاموالمسلمین ابوالفتح غفاری، معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری به جدیدترین برنامههای این مجموعه به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان اشاره کرد و گفت: با همکاری معاونت دانشجویی فرهنگی، معاونت درمان و امور ایثارگران دانشگاه 12 جلسه تلاوت و تفسیر قرآن کریم برای سه گروه هدف دانشجویان، کارکنان و اعضای هیأتعلمی با حضور اساتید برجسته این حوزه برگزار میشود.
وی افزود: همچنین پیرو پیشنهاد وزارت بهداشت به مرکز قرآن و عترت دانشگاه، جلسات قرآنی ویژه دانشجویان با همکاری دیگر دانشگاههای علوم پزشکی در تهران برگزار خواهد شد.
حجتالاسلاموالمسلمین غفاری همچنین پیشنهاد راهاندازی شورای فرهنگی در خوابگاههای دختران و پسران به صورت فصلی با رویکرد رسیدگی به مسائل و چالشهای پیش روی دانشجویان را مطرح کرد.
دکتر روح اله نوریان، مشاور اجرایی معاون بینالملل دانشگاه نیز لازمه فعالیت دانشجویان در حوزه فرهنگی را سختکوشی و سرسختی دانست و به تلاش معاونت بینالملل و پردیس بینالملل دانشگاه در رفع نیازهای فرهنگی دانشجویان نیز اشاره کرد.
دکتر نسرین دشتی، سرپرست مدیریت آموزش دانشجویان بینالملل نیز با تأکید بر اینکه تحصیل دانشجویان در کشوری دیگر، فرصت بسیار مغتنمی برای آشنایی با فرهنگهای جدید و البته کسب تجاربی متفاوت است، گفت: بدون شک کسب این تجربیات با مسائل مختلفی نیز همراه است و ما در معاونت آموزشی پردیس بینالملل آماده رفع چالشها و مشکلات آموزشی پیش روی دانشجویان بینالمللی هستیم.
دکتر حامد شفارودی، مدیر تربیتبدنی دانشگاه نیز به ارتباط خوب و مؤثر میان این مدیریت با معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس بینالملل اشاره کرد و گفت: در تلاشیم با کاهش محدودیتهای کرونایی برنامههای ورزشی دانشجویان ایرانی و بینالمللی دانشگاه را به صورت مجازی دنبال کرده و در صورت امکان تورها و اردوهای فرهنگی و تفریحی را برای آنها برگزار کنیم.
دکتر فرساد نوری زاده، سرپرست شعبه جزیره کیش پردیس بینالملل نیز در پایان توضیحاتی در خصوص طرح منتورینگ دانشجویان بینالملل و پیشرفتهای حاصل شده در این باره ارائه کرد.
خبر و عکس: مهناز وحیدی