کد: 1287-357275      تاریخ ایجاد: ۱۴۰۰ شنبه ۲۹ خرداد   تعداد بازدید : 804

بیست و یکمین نشست کمیته اجرایی شورای فرهنگی بین‌الملل دانشگاه برگزار شد

بیست و یکمین نشست کمیته اجرایی شورای فرهنگی بین‌الملل دانشگاه با بحث و بررسی پیرامون پرسشنامه نیازسنجی فرهنگی دانشجویان خارجی و اساسنامه کانون قرآن و عترت بین‌الملل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، در آغاز این نشست که دوشنبه 24 خرداد 1400 در سالن شورای معاونت بین‌الملل برگزار شد، زهرا سادات حسینی، کارشناس معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل گزارشی از جدیدترین فعالیت‌های این معاونت ارائه کرد.
وی سپس به ارائه توضیحاتی در خصوص پرسشنامه نیازسنجی فرهنگی دانشجویان بین‌الملل و اساسنامه کانون قرآن و عترت بین‌الملل پرداخت و گفت: پرسشنامه نیازسنجی براساس شناسنامه فرهنگی و مؤلفه‌های هویت ملی آماده شده و در تدوین اساسنامه کانون قرآن و عترت نیز اساسنامه های کانون قرآن وزارت بهداشت و کانون قرآنی طبیب دوار مورد توجه قرار گرفته است.
سپس اعضای کمیته اجرایی شورای فرهنگی بین‌الملل دیدگاه‌های خود را در این خصوص بیان کردند.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین ابوالفتح غفاری، معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با تأکید بر توجه به بحث آسیب‌شناسی فضای مجازی در پرسشنامه نیازسنجی فرهنگی دانشجویان بین‌الملل، اظهار داشت: یکی از اولویت‌هایی که در این عرصه باید دیده شود مشکلات دانشجویان به ویژه در خوابگاه‌ها است.
وی بر لزوم طرح پرسشنامه مذکور در جمع دانشجویان بین‌المللی نیز تأکید و پیشنهاد برگزاری کارگاه‌های آموزشی و برنامه‌های محتوایی براساس آسیب‌های موجود را مطرح کرد.
معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری افزود: کانون قرآن و عترت بین‌الملل باید زیرنظر نهاد رهبری و در هماهنگی با شورای فرهنگی دانشگاه فعالیت کند ضمن اینکه اساسنامه این کانون نیز باید هم‌راستا با کانون قرآن و عترت دانشگاه تدوین شود.
دکتر مهدی نوروزی، مدیر مشارکت‌های مردمی دانشگاه نیز هدف از تشریح این پرسشنامه را سنجش نیازهای فرهنگی دانشجویان بین‌الملل و منتورینگ فرهنگی آن‌ها عنوان کرد و افزود: بحث آسیب‌شناسی یک طرح جداگانه است ضمن اینکه در تدوین پرسشنامه باید مقوله سرگرمی هم مورد توجه قرار گیرد.
مدیر مشارکت‌های مردمی دانشگاه همچنین با اشاره به مقوله راه‌اندازی کانون قرآن و عترت بین‌الملل و اهمیت کاربردی‌تر شدن فعالیت این مجموعه، اظهار داشت: درباره تمامی مسائل زندگی باید از قرآن استفاده کنیم همچنین حرکت‌های فرهنگی و دینی‌مان باید کاربردی و قابل لمس باشد، جوانان لمس راهکارها را دوست دارند.
دکتر حامد شفارودی، مدیر تربیت‌بدنی دانشگاه نیز با بیان اینکه انجام‌پذیر بودن موارد لحاظ شده در پرسشنامه نیازسنجی فرهنگی دانشجویان بین‌الملل باید مورد بررسی قرار گیرد، تصریح کرد: لزوم بازنگری در برخی از شاخص‌ها احساس می‌شود که در این باره بهتر است از دیدگاه اساتید فعال در حوزه فرهنگی بهره‌مند شویم.
دکتر فاطمه خوشنوای فومنی، مدير امور هنري و فوق‌برنامه دانشگاه هم با اشاره به اینکه باید از نظرها و پیشنهادات دانشجویان و اساتید در نهایی سازی پرسشنامه مذکور استفاده کنیم، بیان داشت: همچنین می‌توان با برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی، بر میزان علاقه‌مندی دانشجویان برای حضور بیشتر در کانون‌های دانشگاه تأثیر گذاشت.
دکتر الهه متوسلی، معاون دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل نیز اقدام بعدی پس از نهایی سازی پرسشنامه نیازسنجی فرهنگی دانشجویان بین‌الملل را ترجمه آن به زبان انگلیسی و آماده‌سازی طرح منتورینگ دانشجویان براین اساس دانست.
وی دلایل تشکیل کانون قرآن و عترت بین‌الملل را تشریح کرد و گفت: با توجه به اینکه امکان دریافت سهمیه جداگانه برای دانشجویان بین‌الملل در مسابقات قرآنی فراهم نشد، تشکیل کانون مستقل برای آن‌ها در دستور کار قرار گرفت.
معاون دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل ادامه داد: دانشجویان بین‌الملل بسیار علاقه‌مند به فعالیت‌های قرآنی هستند بنابراین با هدف افزایش انگیزه آن‌ها و ایجاد فرصت فعالیت‌های خودجوش، در تلاش برای اجرای این تصمیم هستیم.
 

 

خبر: مهناز وحیدی

عکس: آرشیو



 

نظر شما :
captcha
Close