به گزارش روابط عمومی معاونت بینالملل این دیدارها چهارشنبه 8 دی 1400 برگزار شد و در جریان نخستین نشست، دکتر آرمان زرگران، مدیر توسعه امور بینالملل معاونت بینالملل، گزارشی از فعالیتهای این واحد در حوزههای پذیرش دانشجویان بینالمللی، جذب و بازاریابی بینالمللی و امور کنسولی و ویزا ارائه کرد.
کارشناسان مدیریت توسعه امور بینالملل نیز ضمن معرفی خود و تشریح وظایف، مهمترین چالشها و مسائل پیش رو را مطرح کردند.
لزوم هماهنگی بیشتر در سطح مدیریتهای معاونت، تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی و صدور کارت پرسنلی برای آنها، تسریع در صدور ویزای دانشجویان بینالمللی و ضرورت هماهنگی درون و برونسازمانی برای سرعت بخشیدن به امور کنسولی دانشجویان، پیشبینی راهکاری برای سازماندهی درخواستها و شکایات دانشجویان خارجی، کمبود فضای کاری و تعریف سامانهای برای تسریع در فعالیتهای مربوط به دانشجویان بینالمللی از زمان ورود تا فارغالتحصیلی در این بخش مورد تأکید قرار گرفت.
معاون بینالملل دانشگاه نیز هدف اصلی از برگزاری نشست با مدیریتها و واحدهای زیرمجموعه حوزه بینالملل دانشگاه را آشنایی با کارشناسان حوزههای مختلف و مسائل پیش روی آنها عنوان کرد.
دکتر آیتی، مدیریت توسعه امور بینالملل را از موفقترین واحدهای بینالملل دانست و گفت: تعریف واحدی در زیرمجموعه این مدیریت برای رسیدگی به شکایات و درخواستهای دانشجویان خارجی ضروری به نظر میرسد.
وی همچنین از بررسی دقیق مسائل کارشناسان و ارائه راهکارهای عملی برای حل آنها خبر داد.
در دومین نشست با حضور دکتر مرجان یغمایی، مدیر توانمندسازی بینالمللی نیروی انسانی معاونت بینالملل و کارشناسان این حوزه، فعالیتهای اصلی مدیریت در زمینههای سفرهای اعزام به خارج از کشور و ارتباط با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تشریح شد.
مدیر توانمندسازی بینالمللی نیروی انسانی معاونت بینالملل آمادهسازی پیشنویس اولیه آییننامه تبادل دانشجو، تهیه بانک اطلاعاتی توانمندسازی اعضای هیأتعلمی و تهیه بانک اطلاعاتی از ایرانیان توانمند خارج از کشور را از تازهترین فعالیتهای این مدیریت عنوان کرد.
کارشناسان این حوزه نیز ضمن معرفی خود به بیان دغدغهها و طرح پیشنهادهایی چون اهمیت نظمبخشی به پرداختهای دانشمندان و متخصصان غیرمقیم همکار با دانشگاه، تعریف سیستمی مشخص برای پرداختهای اعزام به خارج از کشور و ایجاد فرصت معرفی دستاوردها و فعالیتهای تمامی واحدهای زیرمجموعه در روز بینالملل دانشگاه پرداختند.
معاون بینالملل دانشگاه در پایان این نشست نیز اقدامات انجام شده توسط مدیریت توانمندسازی بینالمللی نیروی انسانی را موفق و قابلتوجه عنوان کرد و بیان داشت: فعالیتهای این حوزه به دلیل ارتباط با اساتید و اعضای هیأتعلمی دانشگاه بسیار مهم و حساس است.
دکتر آیتی همچنین بر رعایت قوانین و مقررات برای تمامی درخواستکنندگان سفرهای اعزام به خارج از کشور و رفتار توأم با احترام با مراجعهکنندگان تأکید کرد.
خبر و عکس: مهناز وحیدی