به گزارش روابط عمومی معاونت بین الملل؛ مرضیه صوفی، دانشجوی رشته پزشکی دانشگاه از کشور هندوستان ضمن تبریک ماه مبارک رمضان؛ گفت: در کشور ما سحرها مردم با طبلهایی که برادرانمان و جوانان می زنند بیدار میشوند. همچنین همسایگان از روی بالکن خانه های خود بقیه همسایگان را بیدار میکنند و بلندگویی هم در سطح خیابان ها داریم که وقت سحر را اعلام می کند، کلا کسی خواب نمی ماند.
وی افزود: سه شب اعمال شب های قدر «شب نوزدهم، بیست و یکم و بیست و سوم» را با احترام خاصی برگزار میکنیم و به خاطر (وحدت بین اهل تشیّع و تسنّن) شب بیست و هفتم را هم احیا نگه می داریم.
این دانشجوی بین الملل دانشگاه در خصوص رسوم افطاری کشور هندوستان؛ تصریح کرد: دعوتهای افطاری خانوادگی خصوصا در اوایل هفتهی اول ماه مبارک رمضان داریم و در هفته دوم به بعد همسایگان و دوستانمان را هم به افطار دعوت میکنیم.
صوفی با اشاره به حال و هوای ماه مبارک رمضان در دانشگاه؛ خاطر نشان کرد: کمی برگزاری کلاس های اول وقت (ساعت هشت صبح) در این ماه سخت است ولی کلا یک فضای خیلی دلنشینی حاکم است. نیم ساعت وقت نماز داریم و به موقع میتوانیم نماز و قرآن بخوانیم.
وی ادامه داد: ماه مبارک رمضان برکت دارد و این برکت کلا در فضا پخش میشود، باید این ماه را بیشتر به خودمان اختصاص بدهیم و قرآن بخوانیم و آن را درک کنیم؛ کلاسهای تدبر در این ماه نیاز است.
از دوستانم و دانشجویان عزیزخواهش میکنم که واقعا قدر این ماه را بدانند و وقتشان را بیشتر صرف قرآن و اهل بیت کنند.