به گزارش روابط عمومی معاونت بینالملل، دکتر قناعتی چهارشنبه 24 فروردین 1401 با همراهی دکتر محمدحسین آیتی، معاون بینالملل دانشگاه، دکتر سید رضا حسینی سده، مدیر توسعه منابع و پشتیبانی معاونت بینالملل، دکتر رضا یزدانی، رئیس دانشکده دندانپزشکی پردیس بینالملل، دکتر سید امیرحسین میرهاشمی، معاون بینالملل دانشکده دندانپزشکی و دکتر کیانوش کیایی، معاون اداری و مالی دانشکده دندانپزشکی پردیس بینالملل از محوطه، واحدهای اداری، سالن اجتماعات، کتابخانه، مرکز آزمون ملی دانشآموختگان دندانپزشکی خارج از کشور، گروههای آموزشی و بخشهای درمانی این دانشکده بازدید کردند.
طی این بازدید رئیس دانشگاه از نزدیک با دانشجویان و تعدادی از اساتید دیدار و در جریان برخی از مسائل و دغدغههای آنها قرار گرفت.
وی دانشکده دندانپزشکی پردیس بینالملل را مجموعهای کارا و با ظرفیتهای بسیار بالا توصیف کرد و گفت: خوشبختانه فضاهای آموزشی دانشکده از جمله کلاسها، کتابخانه، تالار اجتماعات و امکانات و تجهیزات بخشهای درمانی از سطح کیفی بالا و قابل قبولی برخوردار هستند.
دکتر قناعتی از دانشکده دندانپزشکی پردیس بینالملل به عنوان یک مجموعه ایده آل آموزشی و درمانی یاد کرد و بیان داشت: با پتانسیلهای موجود، تمام تلاش ما بر حمایت از دانشکده به لحاظ پذیرش دانشجویان و ارائه خدمات درمانی خواهد بود تا در این منطقه از شهر تهران که مردم با محرومیتهایی مواجه هستند، بهتر و قویتر از قبل به فعالیت خود را ادامه دهد.
در ادامه، رئیس دانشکده دندانپزشکی پردیس بینالملل طی نشستی پیشینه این دانشکده و اهم فعالیتهای آن طی سالهای گذشته را تشریح کرد و بیان داشت: این مجموعه مشتمل بر دو ساختمان اداری و درمانی، در فضایی به وسعت 9 هزار و 200 متر مربع واقع شده و از سال 88 به صورت رسمی فعالیت خود را به عنوان دانشکده دندانپزشکی پردیس بینالملل آغاز کرده است.
دکتر یزدانی به بیان توضیحاتی در خصوص فضاهای اداری، آموزشی و درمانی موجود پرداخت و تصریح کرد: این دانشکده ظرفیت پذیرش 50 تا 60 دانشجو در هر ورودی را دارد و به طور میانگین روزانه به 250 نفر خدمات درمانی ارائه میکند.
وی مجموع اعضای هیأتعلمی آموزشی، درمانی و حقالتدریس دانشکده را 45 نفر اعلام کرد و اظهار داشت: 125 یونیت دندانپزشکی با تجهیزات کامل در 12 بخش آموزشی دانشکده دندانپزشکی پردیس بینالملل فعال است.
دکتر یزدانی افزود: تاکنون این دانشکده در 11 دوره از طریق کنکور سراسری دانشجوی ایرانی پذیرفته و از آغاز نیز با توجه به رسالت خود، پذیرای دانشجویان بینالمللی از کشورهای مختلف بوده است.
وی با بیان اینکه از سال 97 سیاست دانشگاه با تغییراتی، پذیرش دانشجویان ایرانی در پردیسهای بینالملل را متوقف و این مجموعهها به سمت جذب دانشجویان بینالمللی حرکت کردند، گفت: این مجموعه نیز از سال 98 صرفاً دانشجوی خارجی پذیرفته است و در حال حاضر از مجموع 137 دانشجوی مقطع بالینی مشغول به تحصیل، حدود 40 نفر از آنها بینالمللی هستند.
دکتر یزدانی با تأکید بر اینکه دانشکده دندانپزشکی پردیس بینالملل به لحاظ ظرفیت و تجهیزات آموزشی، امکان پذیرش تعداد بیشتری از دانشجویان را دارد، بیان داشت: همهگیری کرونا موانعی را برای پذیرش دانشجویان خارجی ایجاد کرد اما همراستا با سیاستهای حوزه بینالملل دانشگاه، اقداماتی برای جذب بیش از پیش این دانشجویان صورت گرفت.
رئیس دانشکده دندانپزشکی پردیس بینالملل اضافه کرد: از سال گذشته تعدادی از رزیدنتهای دانشکده مادر به صورت پراکنده و مطابق با برنامه آموزشی خود یک تا دو روز در هفته را در بخشهای دانشکده دندانپزشکی پردیس بینالملل حضور دارند و مشغول فعالیتهای آموزشی هستند.
وی در ادامه به برگزاری آزمون ملی دانشآموختگان دندانپزشکی خارج از کشور از سال 95 در این دانشکده اشاره کرد و اظهار داشت: با تکیه بر برگزار نشدن این آزمون از همان سال در دانشکده مادر، بین 70 تا 80 درصد دانشآموختگان دندانپزشکی خارج از کشور برای آزمون، به دانشکده دندانپزشکی پردیس بینالملل مراجعه کردهاند.
دکتر یزدانی افزود: از اواخر سال 1400 طبق نامه رسمی وزارت بهداشت، این مجموعه به عنوان مرکز آزمون تمامی دانشآموختگان معرفی شد و ما به طور میانگین سالانه میزبان 250 نفر برای برگزاری آزمونهای عملی هستیم.
رئیس دانشکده دندانپزشکی پردیس بینالملل با بیان اینکه هرکدام از دانشآموختگان دندانپزشکی باید در 14 آزمون عملی شرکت کنند، اضافه کرد: سالانه 3 هزار و 500 تا 4 هزار آزمون در این مجموعه برگزار میشود که برای دانشگاه فعالیتی ارزشمند به شمار میآید.
پس از آن دکتر کیایی نیز از آمادگی این دانشکده برای پذیرش حداقل 50 دانشجو در هر ورودی با توجه به امکانات و تجهیزات موجود خبر داد و گفت: با تکیه بر ادغام آموزشی و پژوهشی دانشکده دندانپزشکی پردیس بینالملل با دانشکده مادر و امکان تبادل اساتید، چالشی برای افزایش پذیرش دانشجویان نخواهیم داشت.
معاون اداری و مالی دانشکده دندانپزشکی پردیس بینالملل تأکید کرد: فعالیت آموزشی دانشکده هیچ تداخلی با برگزاری آزمون ملی دانشآموختگان دندانپزشکی خارج از کشور با توجه به تمهیدات پیشبینی شده، ندارد.
وی سپس توضیحاتی در خصوص تعرفه درمانی دانشکده و درآمد سالانه حاصل از آن ارائه کرد و گفت: به دلیل سطح اقتصادی مردم منطقه، تعرفهها کمی پایینتر از بخشهای درمانی دانشکده مادر در نظر گرفته شده است.
دکتر کیایی همچنین به تشریح بخشی از مشکلات موجود پرداخت و افزود: دانشکده کمبود نیروی انسانی به ویژه در بخش درمان و کمبود فضای فیزیکی مواجه است که امیدواریم با حمایت ریاست دانشگاه، این مسائل نیز مرتفع شود.
در ادامه، مباحث تعرفه درمانی، پذیرش دانشجویان ایرانی در دانشکده با توجه به ظرفیتهای موجود و برونسپاری خدمات درمانی و آموزشی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در حاشیه این بازدید، دکتر قناعتی بر لزوم بررسی تعرفههای درمانی دانشکده و اعمال تغییراتی در آنها تأکید کرد و گفت: مهمترین نقطهضعفی که در این بخش وجود دارد تفاوت محسوس تعرفههای بخش خصوصی با دولتی است که به نظر میرسد باید جز حرفهای تعرفه کار، یکسانسازی شود.
رئیس دانشگاه ادامه داد: این در حالی است که پیشبینی راهکارهای جدی برای برونسپاری خدمات درمانی و آموزشی در این دانشکده احساس میشود.
وی از مسئولان دانشکده خواست در قالب نامهای کمبودهای موجود به ویژه در بخش نیروی انسانی را به دانشگاه اعلام کنند تا بررسیهای بیشتری صورت گیرد.
رئیس دانشگاه همچنین با تکیه بر امکانات خوب و کادر آموزشی قوی دانشکده دندانپزشکی، از پیشنهادات مطرح شده برای پذیرش تعداد محدودی از دانشجویان ایرانی در این مجموعه استقبال کرد.
معاون بینالملل دانشگاه نیز با گرامیداشت روز دندانپزشک، گفت: بینالمللی سازی و گسترش فعالیتهای بینالملل جز برنامههای کلان دانشگاه در دوره جدید به شمار می آید که با این رویکرد بازدید جامعی از دانشکده دندانپزشکی پردیس بینالملل توسط ریاست محترم دانشگاه انجام شد.
دکتر آیتی بازدید انجام شده را بسیار مثبت ارزیابی کرد و افزود: دانشکده دندانپزشکی پردیس از تمامی امکانات یک مجموعه استاندارد برخوردار است و به جرأت میتوان گفت که در میان 47 دانشکده دندانپزشکی کشور رتبه شایستهای را کسب میکند.
وی این مجموعه را پتانسیلی ارزشمند برای حوزه بینالملل دانشگاه دانست و بیان داشت: این دانشکده با هزینه درمانی پایینتر از تعرفه دولتی، در جنوب تهران که اغلب مردم از امکان مالی قویای برخوردار نیستند واقع شده و خدمت بزرگی را در راستای سلامت دهان و دندان به بیماران ارائه میدهد.
دکتر آیتی خاطرنشان کرد: با توجه به فضای فیزیکی بسیار خوب و بخشهای مجهز دانشکده دندانپزشکی پردیس بینالملل، معاونت بینالملل آمادگی خود را برای گسترش فعالیتهای این مجموعه با حمایت ریاست دانشگاه اعلام میکند.
خبر و عکس: مهناز وحیدی