به گزارش روابط عمومی معاونت بینالملل، در این نشست که چهارشنبه 24 فروردین 1401 به میزبانی پردیس بینالمللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر برپا شد، حجتالاسلاموالمسلمین احمد حسن زاده امام جمعه کیش، دکتر علی شمسی پور، نماینده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، محبوبه کرمی، بخشدار کیش و روسای پردیسهای بینالملل دانشگاههای صنعتی امیرکبیر، صنعتی شریف، علم و صنعت و تهران نیز حضور داشتند.
نمایندگان دانشگاهها و صنایع حاضر طی این گردهمایی به همفکری پیرامون رفع چالشهای پیش روی دانشگاهها در تولید محصولات دانشبنیان پرداختند و راهکارهای عملیاتی برای افزایش ظرفیت آموزشی و پژوهشی پردیسهای دانشگاهی مستقر در کیش و آغاز مجدد فعالیتهای حضوری آموزشی و پژوهشی با کاهش موارد ابتلا به کرونا ارائه کردند.
دکتر رضایت، معاون آموزشی پردیس بینالملل نیز با تشریح بخشی از فعالیتهای پردیس بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: طبق گزارش سازمان منطقه آزاد کیش بالاترین آمار تعداد دانشجویان مستقر در جزیره، مربوط به این دانشگاه است.
وی جذب و نگاهداشت دانشجویان بینالمللی را کاری حرفهای و سخت دانست و از تلاش دانشگاه برای توسعه این فعالیتها در کیش خبر داد.
معاون آموزشی پردیس بینالملل همچنین با بیان اینکه تعداد قابلتوجهی از شرکتهای دانشبنیان در مراکز رشد و زیرساختهای ایجاد شده دانشگاه مشغول به فعالیت هستند، افزود: به منظور توسعه فعالیتهای این شرکتها باید کارشناسی دقیقی در خصوص امتیازاتی که سازمان منطقه آزاد میتواند به آنها اختصاص دهد، انجام شود.
دکتر رضایت تصریح کرد: به نظر میرسد در حال حاضر سیاست تشویق چندانی وجود ندارد و فعالیت برای شرکتهای دانشبنیان در منطقه آزاد از جاذبهای برخوردار نیست.
سپس نمایندگان سایر دانشگاهها دیدگاههای خود را بیان کردند و امام جمعه کیش نیز با ابراز خرسندی از برگزاری این نشست با توجه به نامگذاری سال 1401 با عنوان تولید، دانشبنیان و اشتغالآفرین توسط مقام معظم رهبری، بر کارشناسی تخصصی و مشخص شدن نحوه حمایت از شرکتهای دانشبنیان و نتایجی که این فعالیت میتواند برای جزیره کیش داشته باشد، تأکید کرد.
در پایان پیشنهاد شد که این جلسه به صورت ادواری با حضور مدیران و مسئولان منطقه آزاد کیش به میزبانی پردیسهای دانشگاهی مستقر در جزیره برگزار شود.
خبر: مهناز وحیدی