کد: 1287-357761      تاریخ ایجاد: ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۱ فروردين   تعداد بازدید : 748

نخستین نشست هماهنگی و برنامه‌ریزی برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک با دانشگاه‌های معتبر جهان برگزار شد

نخستین نشست هماهنگی و برنامه‌ریزی برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک (Joint Program) با دانشگاه‌های معتبر جهان در معاونت بین‌الملل دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، در این نشست که دوشنبه 29 فروردین 1401 برپا شد، دکتر محمدحسین نکوفر، مدیر روابط بین‌الملل دانشگاه، دکتر پویان امینی شکیب، مجری برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک با دانشگاه‌های معتبر جهان و تدوین دوره‌های آموزشی فرابرنامه ای بین‌المللی، دکتر تانیا آزادی، طناز آزادی و ملیحه علاءالدینی، کارشناسان مدیریت روابط بین‌الملل حضور داشتند.
در آغاز، مدیر روابط بین‌الملل دانشگاه ضمن تبریک انتصاب دکتر امینی شکیب به عنوان رابط کارگروه بین‌المللی سازی آموزش و مجری برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک (Joint Program) از سوی معاون آموزشی دانشگاه، تعامل و همکاری متقابل دو معاونت در این مسیر را بسیار مثمر ثمر دانست.
دکتر نکوفر همچنین خواستار همکاری بیشتر و مساعدت معاونت آموزشی در رفع چالش‌های پیشبرد برنامه‌های آموزشی بین‌المللی شد و گفت: پروژه‌های بین‌المللی مدیریت روابط بین الملل بعد آموزشی دارند و همکاری مستمر این دو حوزه برای دست یافتن به اهداف دانشگاه در بین‌المللی سازی آموزش ضروری خواهد بود.
وی در ادامه شرح کوتاهی از برخی پروژه‌های این مدیریت چون برنامه دو استاد راهنما برای هدایت مشترک دانشجوی دکتری (Cotutelle)، پروژه استاد مدعو بین‌المللی (Visiting Professorship) و پروژه تضمین کیفیت و اعتباربخشی بین‌المللی سازی ارائه و بر لزوم همکاری کارگروه بین‌المللی سازی آموزش در اجرا و گسترش برنامه‌های مذکور تأکید کرد.
سپس دکتر امینی شکیب به بیان توضیحاتی در خصوص اهداف تشکیل کارگروه بین‌المللی سازی آموزش پرداخت و هماهنگی هر چه بیشتر میان معاونت آموزشی و معاونت بین‌الملل دانشگاه را خواستار شد.
مجری برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک با دانشگاه‌های معتبر جهان همچنین این نشست را گامی مؤثر برای تسهیل برنامه‌های آموزشی و رفع چالش‌ها دانست.
در ادامه همچنین روند برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک به بحث و بررسی گذاشته شد و کارشناسان حاضر گزارشی از اقدامات انجام شده در این باره توسط مدیریت روابط بین‌الملل دانشگاه را ارائه کردند.
در پایان، مقرر شد جلسات دوره‌ای منظم برای پیگیری و پیشبرد برنامه‌های آموزشی بین‌المللی توسط مدیریت روابط بین‌الملل برنامه‌ریزی و برگزار شود.