کد: 1287-357812      تاریخ ایجاد: ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۷ ارديبهشت   تعداد بازدید : 521

تقدیر از روابط عمومی معاونت بین‌الملل به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی

به مناسبت 27 اردیبهشت، روز ارتباطات و روابط عمومی، با حضور معاون بین‌الملل دانشگاه از فعالیت‌های دکتر آرمان زرگران، مدیر توسعه امور بین‌الملل و مسئول روابط عمومی و مهناز وحیدی، کارشناس روابط عمومی معاونت بین‌الملل تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، در این برنامه که دوشنبه 26 اردیبهشت 1401 برگزار شد، دکتر سید مهدی رضایت، معاون آموزشی پردیس بین‌الملل، دکتر محمد شریعتی، قائم‌مقام رئیس دانشگاه سبطین، دکتر سیدرضا حسینی سده، مدیر توسعه منابع و پشتیبانی معاونت بین‌الملل، دکتر فاطمه حاجی علی عسگری، مدیر بین‌المللی سازی الکترونیک معاونت بین‌الملل، دکتر عنایت الله شعبانی، رئیس کالج بین‌الملل دانشگاه، دکتر سید مجتبی دقیقی، معاون پژوهشی پردیس بین‌الملل و دکتر محمدرضا خامی، مشاور معاون بین‌الملل دانشگاه نیز حضور داشتند.
در آغاز، دکتر زرگران، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل، گزارشی از فعالیت‌های این واحد طی یک سال گذشته و در ارتباط با روابط عمومی دانشگاه را ارائه کرد.
سپس هریک از حاضران دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود را در خصوص فعالیت‌های این واحد بیان کردند.
در پایان با اعطای هدیه‌ای از کارشناس روابط عمومی معاونت بین‌الملل تقدیر به عمل آمد.