کد: 1287-357845      تاریخ ایجاد: ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۱ خرداد   تعداد بازدید : 340

اجرای آخرین مرحله طرح پایش سلامت دانشجویان خارجی شعبه جزیره کیش پردیس بین‌الملل

آخرین مرحله طرح پایش سلامت دانشجویان خارجی شعبه جزیره کیش پردیس بین‌الملل در ترم جاری اجرایی شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، در ادامه اجرای طرح پایش سلامت دانشجویان بین‌المللی، دوشنبه 9 خرداد 1401 بیش از 90 دانشجوی این شعبه از کشورهای نیجریه، عراق، بحرین، پاکستان، هند، لبنان و سوریه ضمن تکمیل پرونده خود، توسط کارشناسان مرکز بهداشت و توسعه سلامت جزیره کیش پایش شدند.
به گفته مهناز خسروی نژاد، مدیر امور دانشجویی شعبه جزیره کیش پردیس بین‌الملل، طبق هماهنگی‌های انجام شده کارشناسان این مرکز ضمن حضور در خوابگاه، واکسیناسیون و تست‌های مربوط به هپاتیت، مالاریا و ایدز را برای دانشجویان انجام دادند.
گروه دیگری از دانشجویان شعبه کیش نیز در هفته آخر اردیبهشت ماه با مراجعه به این مرکز تست‌های خود را انجام داده بودند که خوشبختانه تاکنون مشکل حادی در خصوص وضعیت سلامت دانشجویان گزارش نشده است.