کد: 1287-357914      تاریخ ایجاد: ۱۴۰۱ شنبه ۱۱ تير   تعداد بازدید : 472

نشست شورای آموزشی پردیس بین‌الملل دانشگاه برگزار شد

نشست شورای آموزشی پردیس بین‌الملل دانشگاه با حضور دکتر سید مهدی رضایت، معاون آموزشی پردیس بین‌الملل و دکتر محمود قاضی خوانساری، مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل در این جلسه که شنبه 28 خرداد 1401 برپا شد، دکتر امید امینیان، رئیس دانشکده پزشکی پردیس بین‌الملل، دکتر آرمان زرگران، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل، دکتر سید مجتبی دقیقی، معاون پژوهشی پردیس بین‌الملل، دکتر جبرئیل نسل سراجی، استاد پیشکسوت دانشگاه، دکتر عنایت اله شعبانی، رئیس کالج بین‌الملل دانشگاه، دکتر نسرین دشتی، مدیر امور آموزشی دانشجویان بین‌الملل، دکتر شکوه ورعی، مدیر دفتر توسعه آموزش پردیس بین‌الملل، دکتر حسام هاشمیان، معاون بین‌الملل بیمارستان فارابی، دکتر منیر مرادزاده و دکتر محمدرضا دلنوازی، معاونان آموزشی دانشکده‌های دندانپزشکی و داروسازی پردیس بین‌الملل و دکتر زهرا عباسی دولت آبادی، عضو هیأت‌علمی دانشگاه حضور داشتند.
در ابتدا گزارشی از وضعیت کنونی شعبه کیش پردیس بین‌الملل با توجه به وقوع زمین لرزه و امتداد پس‌لرزه‌ها در جزیره کیش توسط دکتر سراجی ارائه و در خصوص سامان‌دهی اوضاع و نحوه برگزاری کلاس‌ها و امتحانات بحث و بررسی لازم انجام شد.
در ادامه، مدیر دفتر توسعه آموزش پردیس بین‌الملل به بیان توضیحاتی در خصوص معیارهای انتخاب مدرس و استاد راهنما برای دانشجویان بین‌المللی پرداخت و بر اخذ نقطه نظرات همکاران دانشکده‌ها در این باره تأکید کرد.
همچنین پیرو ارائه دستورالعمل نظارت معاونت آموزشی و پژوهشی پردیس بین‌الملل بر جلسات دفاع از پایان‌نامه دانشجویان بین‌الملل در نشست قبلی، نسخه ویرایش شده مجدداً مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.
در پایان، تعدادی از پرونده‌های آموزشی دانشجویان بین‌الملل مطرح و در خصوص آن‌ها تصمیم‌گیری شد.