کد: 1287-357931      تاریخ ایجاد: ۱۴۰۱ شنبه ۱ مرداد   تعداد بازدید : 450

آغاز ثبت‌نام پروژه تبادل دانشجو KA107 با دانشگاه آلمریای اسپانیا ویژه دانشجویان کارشناسی پرستاری

ثبت‌نام پروژه تبادل دانشجو KA107 در دانشگاه آلمریای اسپانیا برای دانشجویان مقطع کارشناسی رشته پرستاری دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، طی این پروژه یک نفر از دانشجویان واجد شرایط مقطع کارشناسی پرستاری در قالب برنامه اراسموس پلاس می‌تواند برای گذراندن دوره آموزشی عملی به مدت پنج ماه در بیمارستان دانشگاه آلمریا (University of Almeria Hospital) حضور یابد.
بنابراین گزارش دوره تحصیلی مذکور به دو زبان انگلیسی و اسپانیایی و از بهمن ماه سال 1401 آغاز می‌شود و تمامی هزینه‌ها را اتحادیه اروپا تأمین خواهد کرد.
متقاضیان این دوره باید حداقل در سال دوم مقطع کارشناسی رشته پرستاری باشند و موافقت معاونت آموزشی دانشکده و دانشگاه را در خصوص برخورداری از شرایط آموزشی و تحصیلی برای شرکت در برنامه، اخذ کنند.
همچنین تسلط به زبان انگلیسی و آشنایی با زبان اسپانیایی نیز از دیگر شرایط اولیه ثبت‌نام است.
دانشجویان متقاضی می‌توانند ضمن مطالعه راهنمای این پروژه برای آگاهی بیشتر، درخواست خود را تا حداکثر دوشنبه 31 مرداد به دفتر معاونت بین‌الملل دانشکده پرستاری و مامایی ارسال کنند.