کد: 1287-357939      تاریخ ایجاد: ۱۴۰۱ شنبه ۸ مرداد   تعداد بازدید : 369

برگزاری اردوی فرهنگی تفریحی پنج‌روزه دختران ویژه دانشجویان بین‌الملل در خزرآباد ساری

اردوی فرهنگی تفریحی پنج‌روزه دختران ویژه دانشجویان بین‌الملل در محل اقامتگاه زیبای خزرآباد ساری برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، این برنامه به صورت رایگان و با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل و معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی 21 تا 25 مرداد 1401 برگزار خواهد شد.
گپ و گفت، برنامه TED برای دانشجویان، استفاده از دریا و فضاهای آموزشی مجموعه (سالن ورزشی، استخر و ...) و بازدید از زیبایی‌های منطقه از برنامه‌های این اردوی فرهنگی و تفریحی خواهد بود.
دانشجویان برای ثبت‌نام می‌توانند با دفتر معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل به شماره 02188953083(سرکار خانم حاج ابراهیم)، تماس بگیرند و یا به آدرس خیابان حجت دوست، پلاک 25، طبقه چهارم مراجعه کنند.