کد: 1287-358008      تاریخ ایجاد: ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۰ شهريور   تعداد بازدید : 997

تصویب کارشناسی ارشد هوش مصنوعی و علوم آزمایشگاهی در کمیته تطبیق و متناسب‌سازی برنامه‌های آموزشی دانشجویان خارجی وزارت بهداشت

معاون آموزشی پردیس بین‌الملل از تصویب دو رشته مقطع جدید کارشناسی ارشد هوش مصنوعی در پزشکی و علوم آزمایشگاهی در کمیته تطبیق و متناسب‌سازی برنامه‌های آموزشی دانشجویان خارجی وزارت بهداشت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، دکتر سید مهدی رضایت، با اعلام این خبر گفت: طی آخرین نشست کمیته تطبیق و متناسب‌سازی برنامه‌های آموزشی دانشجویان خارجی که هفته گذشته با حضور دکتر غلامرضا حسن‌زاده، دبیر شورای عالی برنامه‌ریزی علوم پزشکی، دکتر محمدحسین آیتی، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر محمود قاضی خوانساری، مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه و دیگر اعضا در معاونت آموزشی وزارت بهداشت برگزار شد، دو رشته جدید کارشناسی ارشد هوش مصنوعی در پزشکی و علوم آزمایشگاهی مورد تصویب قرار گرفت.
وی با اشاره به اینکه رشته‌های مذکور برای نخستین بار ویژه دانشجویان بین‌الملل به تصویب رسیده است، اظهار داشت: کمیته تطبیق و متناسب‌سازی به دلیل اطمینان از ظرفیت‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران، با تعریف این رشته‌ها برای دانشجویان خارجی موافقت کرد.
معاون آموزشی پردیس بین‌الملل ایجاد دو رشته مقطع کارشناسی ارشد هوش مصنوعی و علوم آزمایشگاهی را حاصل ساعت‌ها کار کارشناسی و برگزاری جلسات متعدد با دانشکده‌های فناوری‌های نوین پزشکی و پیراپزشکی دانست و افزود: معاونت بین‌الملل دانشگاه با همکاری دانشکده‌های مربوطه در حیطه راه‌اندازی رشته‌های میان‌رشته‌ای و رشته‌هایی که جز علوم و فناوری‌های نوظهور و نوین به شمار می‌آیند، به طور جد ورود کرده است.
دکتر رضایت با اشاره به تمرکز معاونت بین‌الملل بر چندین شاخصه مهم در تعریف این رشته‌ها، بیان داشت: وجود متقاضیان بین‌المللی و همچنین زیرساخت‌هایی چون امکانات و تجهیزات مورد نیاز و نیروی هیأت‌علمی کافی در راه‌اندازی رشته‌های جدید مورد توجه قرار گرفته است.
وی تصریح کرد: در آماده‌سازی برنامه‌های آموزشی جدید دانشجویان خارجی، بررسی نمونه‌های مشابه در دانشگاه‌های مختلف جهان و تطبیق برنامه‌ها با معیارهای بین‌المللی نیز مدنظر قرار می‌گیرد.
توضیح اینکه کمیته تطبیق و متناسب‌سازی برنامه‌های آموزشی دانشجویان خارجی، زیرمجموعه شورای عالی برنامه‌ریزی وزارت بهداشت فعالیت می‌کند که دبیران دبیرخانه‌های آموزش علوم پایه پزشکی و تخصصی، آموزش داروسازی و دندانپزشکی و‌ گسترش وزارتخانه در آن حضور دارند.

خبر: مهناز وحیدی