کد: 1287-358045      تاریخ ایجاد: ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۸ شهريور   تعداد بازدید : 697

دیدار معاون آموزشی پردیس بین‌الملل با جمعی از مسئولان پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه تهران

دکتر سید مهدی رضایت، معاون آموزشی پردیس بین‌الملل در راستای همکاری مشترک آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی با جمعی از مسئولان و کارشناسان پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه تهران دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، در جریان این دیدار که چهارشنبه 23 شهریور 1401 به میزبانی شعبه کیش پردیس بین‌الملل دانشگاه انجام شد، دکتر رضا نوری، معاون علمی و پژوهشی و شهناز میر شمشیری، مدیر امور دانشجویی و خوابگاه پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه تهران حضور داشتند.
طی این نشست طرفین بر تسریع دستیابی به اهداف و برنامه‌های مورد توافق از جمله استفاده از ظرفیت کلاس‌های دانشگاهی و واحدهای خوابگاهی برای دانشجویان بین‌الملل تأکید کردند.
همچنین توسعه همکاری‌ها با اجرای برنامه‌های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی مشترک و تبادل اساتید نیز مورد تأکید قرار گرفت.
در پایان مقرر شد کارگروه مشترکی از سوی دو شعبه به منظور تهیه و تدوین تفاهم‌نامه همکاری تشکیل شود.