کد: 1287-358084      تاریخ ایجاد: ۱۴۰۱ شنبه ۱۶ مهر   تعداد بازدید : 1052

ثبت‌نام دانشجویان نو ورود رشته‌های داروسازی و دندانپزشکی پردیس بین‌الملل دانشگاه

ثبت‌نام دانشجویان نو ورود رشته‌های داروسازی و دندانپزشکی پردیس بین‌الملل 9 و 10 مهرماه 1401 انجام شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان کنکور سراسری دو رشته داروسازی و دندانپزشکی پردیس بین‌الملل دانشگاه که از سوی سازمان سنجش معرفی شده‌اند در کالج بین‌الملل دانشگاه صورت گرفت.
دانشجویان نو ورود طبق زمان‌بندی‌های از پیش تعیین شده که از طریق وب‌سایت معاونت آموزشی پردیس بین‌الملل، با حضور در کالج بین‌الملل ضمن تکمیل مراحل ثبت‌نام خود، با دیگر ضوابط آموزشی دانشگاه چون نحوه انتخاب واحد و شرکت در کلاس‌ها نیز آشنا شدند.
همچنین کارشناسان حوزه آموزش و امور مالی ضمن راهنمایی پذیرفته‌شدگان، به سؤالات آن‌ها در خصوص دیگر فرآیندهای ثبت‌نام از جمله تحویل کارت دانشجویی و پرداخت شهریه پاسخ دادند.
توضیح اینکه ثبت‌نام برای آن دسته از قبول‌شدگان که تاکنون موفق به انجام و تکمیل فرآیند ثبت‌نام خود نشده‌اند، در روزهای شنبه و یکشنبه، 16 و 17 مهرماه ادامه خواهد داشت.

خبر: مهناز خسروی

تنظیم: مهناز وحیدی