کد: 1287-358118      تاریخ ایجاد: ۱۴۰۱ شنبه ۳۰ مهر   تعداد بازدید : 343

درخشش دانشجویان بین‌المللی دانشگاه در مسابقات هیأت ورزش‌های دانشگاهی کیش

جمعی از دانشجویان شعبه کیش پردیس بین‌الملل در مسابقات ورزشی هیأت ورزش‌های دانشگاهی کیش شرکت و موفق به کسب مقام شدند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، دوشنبه 25 مهر 1401 اولین دوره مسابقات ویژه دانشگاهیان جزیره کیش در سال تحصیلی جاری با رقابت دانشجویان پردیس‌های دانشگاه های داوطلب برگزار شد.
این مسابقات در دو رشته دارت و تنیس روی میز با حضور دانشجویانی از دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران، آزاد، پیام نور و جامع علمی کاربردی برگزار شد که طی آن در بخش خانم‌ها مودت فاطمه و راودا شافی از کشور پاکستان و در بخش آقایان برهام ستار از کشور عراق و کمیل رضا دانشجوی پاکستانی دانشگاه توانستند چهار عنوان اولی و سومی این مسابقات را از آن خود کنند.
همچنین رضا داودی از شعبه کیش پردیس بین الملل دانشگاه نیز در بخش کارمندان به مقام نخست رشته دارت دست یافت.

خبر: زهرا حسین زاده