کد: 1287-358147      تاریخ ایجاد: ۱۴۰۱ شنبه ۱۴ آبان   تعداد بازدید : 1086

درخشش کارکنان معاونت بین‌الملل در مسابقات ورزشی دانشگاه به مناسبت هفته تربیت‌بدنی

کارکنان معاونت بین‌الملل در مسابقات ورزشی ویژه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت هفته تربیت‌بدنی و سلامت بانوان شرکت کردند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، این مسابقات یکشنبه و دوشنبه 8 و 9 آبان 1401 در دو بخش بانوان و آقایان و به میزبانی مجموعه ورزشی شهید چمران برگزار شد.
طی این رقابت‌ها کارکنان معاونت بین‌الملل دانشگاه در پنج رشته ورزشی داژبال، طناب زنی، طناب‌کشی، دارت و فوتبال رومیزی به صورت تیمی حضوری فعال داشتند.
بنابراین گزارش در بخش بانوان، اعضای تیم طناب‌کشی معاونت بین‌الملل متشکل از محبوبه و مریم عنبری، هانیه درویشی و الهام رضازاده موفق کسب مقام اول شدند.
تیم طناب زنی بانوان معاونت بین‌الملل نیز مقام دوم این مسابقات را کسب کردند. سمیه قربانخانی، محبوبه عنبری، مونا شاکر و محبوبه شمس اعضای این تیم را تشکیل دادند.
در رشته فوتبال دستی نیز تیم بانوان این مجموعه متشکل از مینا حاج ابراهیم، نگار نوری، سیما سلطانی و مهناز خسروی جایگاه سوم مسابقات را به دست آوردند.

تنظیم خبر: مهناز وحیدی