کد: 1287-358198      تاریخ ایجاد: ۱۴۰۱ يکشنبه ۶ آذر   تعداد بازدید : 266

مدیر توسعه منابع و پشتیبانی معاونت بین‌الملل از شعبه جزیره کیش پردیس بین‌الملل بازدید کرد

دکتر نبی شریعتی فر، مدیر توسعه منابع و پشتیبانی معاونت بین‌الملل به همراه محمد فتاحی، سرپرست امور عمومی این مجموعه از شعبه کیش پردیس بین‌الملل دانشگاه بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، پنج‌شنبه 26 آبان 1401، دکتر شریعتی فر از روند اجرای امور عمرانی و زیربنایی شعبه کیش پردیس بین‌الملل بازدید و در نشست صمیمانه‌ای با حضور کارکنان این مجموعه شرکت کرد.
وی در این دیدار با قدردانی از عملکرد شاخص تمامی بخش‌های پردیس کیش طی سالیان گذشته، اظهار داشت: نیروی انسانی سرمایه مهمی برای دانشگاه است و ما در تلاش برای ارتقای وضعیت معیشتی خانواده بین‌الملل دانشگاه هستیم.
مدیر توسعه منابع و پشتیبانی معاونت بین‌الملل افزود: جزیره کیش دارای ظرفیت بسیار بالایی از نظر منابع، موقعیت اجتماعی و جغرافیایی است و با بهره‌گیری از این ظرفیت‌ها می‌توان گام‌های بلندی برای پیشبرد اهداف پردیس بین‌الملل دانشگاه برداشت.
دکتر شریعتی فر همچنین از خوابگاه دانشجویان در جزیره کیش نیز بازدید کرد و از نزدیک در جریان مسائل و چالش‌های دانشجویان قرار گرفت.