کد: 1287-358217      تاریخ ایجاد: ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۳ آذر   تعداد بازدید : 335

نشست همفکری راه‌اندازی مرکز آزمون الکترونیکی در شعبه جزیره کیش پردیس بین‌الملل برگزار شد

نشست همفکری راه‌اندازی مرکز آزمون الکترونیکی در شعبه جزیره کیش پردیس بین‌الملل دانشگاه با حضور دکتر سید مهدی رضایت، معاون آموزشی پردیس بین‌الملل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، در این نشست که یکشنبه 13 آذر 1401 به میزبانی معاونت آموزشی پردیس بین‌الملل برگزار شد، مهندس علی نعلبران، مسئول مرکز آزمون جامع دانشگاه، آزاده اشتیاقی، مدیر امور عمومی معاونت آموزشی دانشگاه و جمعی از کارشناسان معاونت آموزشی پردیس بین‌الملل نیز حضور داشتند.
در آغاز، دکتر رضایت راه‌اندازی این مرکز در شعبه کیش پردیس بین‌الملل را با توجه به تأکیدات رئیس دانشگاه، ضروری دانست.
سپس مهندس هاله ادب، کارشناس رایانه شعبه کیش پردیس بین‌الملل، گزارشی در خصوص امکانات این شعبه و اقداماتی چون خرید تجهیزات و اخذ مجوزهای مربوطه ارائه کرد.
همچنین مسئول مرکز آزمون جامع دانشگاه به بازدید از امکانات و تجهیزات شعبه کیش در سال‌های اخیر اشاره کرد و از فراهم بودن اغلب تجهیزات مورد نیاز در این شعبه خبر داد.
سپس دیگر کارشناسان حاضر نیز به بیان دیدگاه‌های خود را در مورد راه‌اندازی مرکز آزمون الکترونیکی در شعبه جزیره کیش پردیس بین‌الملل پرداختند.
در پایان مقرر شد بررسی، رفع نقص و شروع آزمایشی مرکز با هماهنگی معاونت آموزشی پردیس بین‌الملل و همکاران معاونت آموزشی دانشگاه انجام شود.

خبر: مهناز خسروی

تنظیم: مهناز وحیدی