کد: 1287-358229      تاریخ ایجاد: ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۶ آذر   تعداد بازدید : 216

برگزاری کارگاه فرهنگی اخلاق حرفه‌ای اعضای هیأت‌علمی برای تدریس در خارج از کشور

کارگاه فرهنگی و توانمندسازی اخلاق حرفه‌ای اعضای هیأت‌علمی برای تدریس در خارج از کشور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، این کارگاه سه شنبه 15 آذر 1401 به همت معاونت بین‌الملل دانشگاه و به صورت مجازی برگزار شد.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین میر مجید سید قریشی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر مهدی شفیعی ثابت، معاون علمی دانشگاه علوم پزشکی سبطین و مسئول میز همکاری‌های علمی دانشگاه با مراکز علمی عمان و دکتر محمدحسین صادقیان، مشاور معاون فرهنگی وزارت بهداشت در کارگاه فرهنگی اخلاق حرفه‌ای اعضای هیأت‌علمی برای تدریس در خارج از کشور به سخنرانی پرداختند.
وضعیت و شرایط تدریس در خارج از کشور، اخلاق حرفه‌ای اساتید و بایدها و نبایدها و ملاحظات اخلاقی و حرفه‌ای تدریس در خارج از کشور، محورهای اصلی سخنرانی‌های کارگاه مذکور بودند.
حدود 40 نفر از اعضای هیأت‌علمی در این برنامه شرکت کردند که با هماهنگی معاونت فرهنگی و مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی (EDC) دانشگاه، امتیاز فرهنگی و توانمندسازی به آن‌ها تعلق خواهد گرفت.

خبر: مهناز وحیدی