کد: 1287-358253      تاریخ ایجاد: ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۷ آذر   تعداد بازدید : 231

بررسی مشکلات خوابگاهی دانشجویان خارجی در دیدار معاون دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل با مسئولان خوابگاه‌ها

دکتر کوثر اثنی عشری، معاون دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل با رویکرد بررسی چالش‌ها و مشکلات دانشجویان خارجی و ارائه راهکارهای عملیاتی برای رفع آن‌ها با مسئولان خوابگاه‌های دخترانه و پسرانه پردیس بین‌الملل دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، در این نشست که چهارشنبه 23 آذر 1401 برگزار شد، جمعی از کارشناسان معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل نیز حضور داشتند.
در ابتدا، مسئولان خوابگاه‌ها به تشریح مسائل دانشجویان در محیط خوابگاهی چون کمبود فضا و برخی از امکانات و پایین بودن سرعت اینترنت پرداختند.
سپس معاون دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل ضمن تسلیت ایام فاطمیه، از کارشناسان این مجموعه خواست با برنامه‌ریزی و انجام هماهنگی‌های لازم، در کمترین زمان ممکن نسبت به رفع مشکلات موجود اقدام کنند.