کد: 1287-358310      تاریخ ایجاد: ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۳ دي   تعداد بازدید : 210

برگزاری کارگاه توانمندسازی چگونه یک محیط آموزشی شاد و اخلاق مدار داشته باشیم

کارگاه توانمندسازی چگونه یک محیط آموزشی شاد و اخلاق مدار داشته باشیم، ویژه اعضای هیأت‌علمی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، این کارگاه شنبه 10 دی 1401 به همت معاونت بین‌الملل دانشگاه و به صورت مجازی برگزار شد.
دکتر محمدحسین آیتی، دکتر سید فرشاد علامه و دکتر مهدی ابراهیمی، معاونان بین‌الملل، آموزشی و فرهنگی و دانشجویی دانشگاه و دکتر مهدی شفیعی ثابت، نورولوژیست و معاون علمی دانشگاه علوم پزشکی سبطین در کارگاه توانمندسازی چگونه یک محیط آموزشی شاد و اخلاق مدار داشته باشیم، به سخنرانی پرداختند.
اهمیت اخلاق و شادمانی در پویایی دانشگاه، محیط آموزشی اخلاق مدار، شادمانی در دانشجویان بین‌الملل و  عوارض عصبی شناختی ناشی از محیط ناشاد و افسرده محور سخنرانی‌های کارگاه مذکور بود.
بیش از 50 نفر از اعضای هیأت‌علمی در این برنامه شرکت کردند که با هماهنگی مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی (EDC) و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، امتیاز توانمندسازی و فرهنگی به آن‌ها تعلق خواهد گرفت.

تنظیم خبر: مهناز وحیدی