کد: 1287-358348      تاریخ ایجاد: ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۷ دي   تعداد بازدید : 239

بزرگداشت سالروز میلاد بانوی دو عالم و روز زن در خوابگاه دانشجویی شعبه کیش پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران

هم‌زمان با ایام میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و هفته گرامیداشت مقام زن و روز مادر، دانشجویان بین‌المللی شعبه کیش پردیس بین‌الملل دانشگاه، این روز را گرامی داشتند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، پنج‌شنبه 22 دی 1401 جمعی از دانشجویان بین‌الملل در جزیره کیش ضمن برپایی جشن سالروز میلاد حضرت صدیقه طاهره (س) در محل خوابگاه، به مولودی‌خوانی و وصف ویژگی‌های ناب شخصیتی دختر پیامبر اکرم (ص) پرداختند.
دانشجویان با قرائت اشعاری در وصف آن حضرت به زبان‌های مادری خود ارادت قلبی خویش را به خاندان کریمه اهل‌بیت نشان دادند.
همچنین در این مراسم که به همت واحد دانشجویی و فرهنگی شعبه کیش پردیس بین‌الملل برگزار شد، دکتر نفیسه صادقی، رئیس دانشکده داروسازی پردیس بین‌الملل، دکتر فاطمه حاجی علی عسگری، مدیر بین‌المللی سازی الکترونیک معاونت بین‌الملل، دکتر زینب صیامی، معاون آموزشی کالج بین‌الملل دانشگاه، دکتر زهرا عباسی، نماینده معاونت آموزشی پردیس بین‌الملل و جمعی از کارکنان شعبه کیش نیز حضور داشتند.

خبر: زهرا حسین زاده