کد: 1287-358365      تاریخ ایجاد: ۱۴۰۱ چهارشنبه ۵ بهمن   تعداد بازدید : 164

کارگاه توانمندسازی ملاحظات اخلاقی و قانونی در آموزش بر بالین بیمار خارجی برگزار شد

کارگاه توانمندسازی ملاحظات اخلاقی و قانونی در آموزش بر بالین بیمار خارجی، ویژه اعضای هیأت‌علمی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، این کارگاه دوشنبه 3 بهمن 1401 به همت معاونت بین‌الملل دانشگاه و به صورت مجازی برگزار شد.

دکتر محمدحسین آیتی، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر عظیم میرزازاده، مدیر گروه داخلی دانشگاه، دکتر مهدی شفیعی ثابت، نورولوژیست و معاون علمی دانشگاه علوم پزشکی سبطین و دکتر محمدحسین صادقیان، مشاور اجرایی معاون فرهنگی وزارت بهداشت در کارگاه ملاحظات اخلاقی و قانونی در آموزش بر بالین بیمار خارجی به سخنرانی پرداختند.

نحوه برخورد با بیمار خارجی، نحوه آموزش بر بالین بیمار خارجی و نیز ملاحظات اخلاقی و قانونی محور سخنرانی‌های کارگاه مذکور بود.

حدود 40 نفر از اعضای هیأت‌علمی در این برنامه شرکت کردند که با هماهنگی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، امتیاز فرهنگی به آن‌ها تعلق خواهد گرفت.