کد: 1287-358409      تاریخ ایجاد: ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۶ بهمن   تعداد بازدید : 221

نخستین انتخابات شورای صنفی دانشجویان بین‌الملل برگزار شد

نخستین انتخابات شورای صنفی دانشجویان بین‌الملل در خوابگاه‌های دخترانه و پسرانه پردیس بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، این برنامه سه‌شنبه 11 بهمن 1401، با شرکت حدود 450 نفر از دانشجویان بین‌المللی خوابگاهی و غیرخوابگاهی در خوابگاه‌های دمشق، موسوی، گلستان، حجت دوست، احمدی و نرگس برگزار شد.
در این انتخابات 16 دانشجوی بین‌الملل با ملیت‌های مختلف و از رشته‌های تحصیلی متفاوت برای عضویت در بخش‌های آموزشی، فرهنگی، کنسولی، خوابگاهی و همچنین نمایندگی دانشکده‌های پزشکی، پرستاری و داروسازی کاندید شدند.
انتخابات شورای صنفی دانشجویان بین‌الملل با رویکرد ایجاد بستر همکاری دانشجویان و افزایش توانمندی‌های آن‌ها در حل چالش‌ها خصوصاً در برقراری عدالت و توجه به مشکلات همه دانشجویان برگزار شد.
این شورا قرار است در تعامل با معاونت بین‌الملل دانشگاه مطالبات، مشکلات و پیشنهادات دانشجویان را پیگیری کند.
توضیح اینکه نتیجه انتخابات شورای صنفی دانشجویان بین‌الملل به زودی اعلام خواهد شد.