کد: 1287-358438      تاریخ ایجاد: ۱۴۰۱ سه شنبه ۲ اسفند   تعداد بازدید : 268

حضور مقتدرانه تیم دارت بانوان دانشگاه علوم پزشکی تهران در مسابقات کارکنان دستگاه‌های اجرایی استان تهران

تیم دارت بانوان دانشگاه علوم پزشکی تهران متشکل از کارشناسان معاونت بین‌الملل، موفق به کسب چهار مقام تیمی و انفرادی در مسابقات کارکنان دولت استان تهران شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل در این مسابقات که روز دوشنبه اول اسفند 1401 در سالن دارت دانشگاه الزهرا برگزار شد، تیم دارت بانوان دانشگاه، موفق به کسب مقام اول و عنوان قهرمانی مسابقات شد.
مریم عنبری، مینا حاج ابراهیم، محبوبه عنبری و الهام رضازاده از معاونت بین‌الملل دانشگاه با مربیگری فاطمه جمالی اعضای تیم اعزامی دانشگاه به این مسابقات بودند.
در مرحله تیمی این دوره از مسابقات 10 تیم از دستگاه‌های اجرایی استان تهران حضور داشتند که تیم دانشگاه علوم پزشکی تهران مقام نخست را کسب کرد.
همچنین در مرحله انفرادی و با حضور 40 شرکت‌کننده، مینا حاج ابراهیم، جایگاه دوم و محبوبه عنبری و الهام رضازاده مشترکا مقام سوم را به دست آوردند.