به گزارش روابط عمومی معاونت بینالملل، در این نشست که دوشنبه 21 فروردین 1402 در راستای همکاریهای کنسرسیوم پنج دانشگاه برتر ایرانی، برگزار شد، دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر رسول جلیلی، رئیس دانشگاه صنعتی شریف، دکتر محمدحسین آیتی، معاون بینالملل دانشگاه، دکتر محمد شریعتی، قائم مقام رئیس دانشگاه سبطین (به صورت غیرحضوری)، دکتر محمدحسین نکوفر، مدیر روابط بینالملل دانشگاه، دکتر محسن مسیحی، مدیر همکاریهای علمی و بینالمللی دانشگاه شریف، دکتر محمد بازارگان، مدیر امور دانشجویان بینالملل دانشگاه شریف و رویا انصاری پور و علی صیادی، کارشناسان روابط بینالملل معاونت بینالملل دانشگاه نیز حضور داشتند.
در آغاز، دکتر نکوفر به بیان توضیحاتی در خصوص تاریخچه شکلگیری کنسرسیوم پنج دانشگاه برتر ایرانی شامل دانشگاههای علوم پزشکی تهران و ایران و دانشگاههای صنعتی شریف، امیرکبیر و تهران پرداخت.
مدیر روابط بینالملل دانشگاه همچنین با توجه به پیشینه همکارهای دانشگاههای عضو پس از تشکیل کنسرسیوم، موضوع راهاندازی رشتههای مشترک پزشکی و مهندسی میان دانشگاههای علوم پزشکی تهران و صنعتی شریف در دانشگاه سبطین را مطرح کرد.
در ادامه، نمایندگان دانشگاه صنعتی شریف نیز با تکیه بر ظرفیت شعبه بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران در کربلا، خواستار راهاندازی رشتههای ادغامی پزشکی و مهندسی چون Biomedical Engineering در دانشگاه سبطین شدند.
دکتر قناعتی، رئیس دانشگاه با استقبال از این پیشنهاد، بر تشکیل کارگروهی برای تدوین پروژههای همکاری و واحدهای درسی برنامههای مشترک پزشکی و مهندسی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا تأکید کرد و گفت: با این اقدام، اخذ مجوز برای تعریف رشتهها در دانشگاه سبطین با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد.
تنظیم خبر: مهناز وحیدی
عکس: قاسم صفاری