کد: 1287-358568      تاریخ ایجاد: ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۰ خرداد   تعداد بازدید : 207

آیین استقبال از دانشجویان نو ورود شعبه کیش پردیس بین‌الملل دانشگاه برگزار شد

هم‌زمان با ایام میلاد حضرت امام رضا (ع)، آیین استقبال از دانشجویان نو ورود شعبه کیش پردیس بین‌الملل دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل شنبه 6 خرداد 1402هم‌زمان با ایام دهه کرامت و برگزاری جشنواره فرهنگ ملل به همت واحد فرهنگی و دانشجویی شعبه کیش پردیس بین‌الملل، آیین استقبال از بیش از یک‌صد دانشجوی بین‌الملل نو ورود دانشگاه در تالار اجتماعات پردیس کیش دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.
بنابراین گزارش دانشجویانی از پاکستان با قرائت آیاتی از قرآن کریم و مولودی‌خوانی این برنامه را آغاز کردند و سپس گروه‌های دانشجویی به اجرای تئاتر و آوازهای محلی پرداختند.
همچنین مسئولان واحدهای مختلف شعبه کیش پردیس بین‌الملل ضمن خوشامدگویی به دانشجویان جدید، آن‌ها را در جریان قوانین و ضوابط مربوطه قرار دادند.
دانشجویانی از کشورهای پاکستان، هند، عراق و لبنان، نیجریه، تانزانیا و کانادا و نیز دانشجویانی از دانشگاه صنعتی شریف در این جشنواره حضور داشتند.
به گفته حسین زاده، مسئول امور فرهنگی شعبه کیش پردیس بین‌الملل، بیش از 30 دانشجوی فعال، در مدت زمان یک هفته برای اجرای این مراسم به تمرین پرداختند.

خبر: زهرا حسین زاده

تنظیم: مهناز وحیدی