کد: 1287-358678      تاریخ ایجاد: ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور   تعداد بازدید : 157

آزمون جامع علوم پایه پزشکی در شعبه کیش پردیس بین‌الملل برگزار شد

آزمون جامع علوم پایه پزشکی هم‌زمان با سایر دانشگاه‌های کشور در شعبه کیش پردیس بین‌الملل دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بین‌الملل، شصت و نهمین آزمون جامع علوم پایه پنجشنبه 2 شهریور 1402 با رعایت تمامی استانداردهای مربوطه و با شرکت 26 دانشجوی بین‌الملل (15 دانشجوی پسر و 11 دانشجوی دختر) در شعبه کیش پردیس بین‌الملل برگزار شد.
نمایندگانی از معاونت آموزشی دانشگاه و حراست دانشگاه در شعبه کیش پردیس بین‌الملل نظارت بر حسن اجرای این آزمون را بر عهده داشتند.
آزمون جامع علوم پایه هر ساله در دو نوبت (شهریور و اسفندماه) به صورت هم‌زمان در سراسر کشور برگزار می‌شود.
هم‌اکنون 208 دانشجوی پزشکی از 15 کشور جهان در این شعبه از دانشگاه مشغول به تحصیل هستند که پس از اتمام دروس خود در مقطع علوم پایه و قبولی در آزمون جامع، برای ادامه تحصیل و حضور در دوره بالینی به تهران منتقل می‌شوند.
شعبه کیش پردیس بین‌الملل هرساله نسبت به پذیرش دانشجویان جدید بین‌الملل اقدام می‌کند و همواره بیش از 200 دانشجو در این مجموعه مشغول به تحصیل هستند.

تنظیم خبر: مهناز وحیدی